Ko je misteriozna žena Tome Momirovića koja uvek izgleda perfektno

Foto: Instagram /tomamomirovic

O Jovani se ne zna mnogo.

Tomislav Momirović, ministar za spoljnu i unutrašnju trgovinu, oženjen je Jovanom, sa kojom ima ćerku Tatjanu i sina Đorđa.

O Jovani se ne zna gotovo ništa, a retko se pojavljuje sa suprugom u javnosti. Međutim, kada prati svog muža na javnim dešavanjima, uvek izgleda besprekorno.

Jovana je poznata po svom elegantom stilu oblačenja i odlična je ambasadorka modne kuće u vlasništvu porodice svog supruga.

U retkom intervjuu otkrila je kako je politika uticala na njihov brak.

„Mnogo manje vremena provodimo zajedno kao porodica. On je i ranije puno radio, ali smo tada uvek mogli da izdvojimo vreme za nas u smislu putovanja, mogli smo da računamo da će prisustvovati proslavama, sada više nije tako“, rekla je za Alo.

U istom intervjuu otkrila je kako vaspitava decu.

„Slobodno mogu reći da sam ja stroža od Tome, baš zbog toga što on manje vremena provodi s decom. Za tatu je rezervisana igra i razonoda, a sve obaveze obavljam ja kao loš policajac. Samim tim moram da budem stroža. Što se tiče saveta, pošto su oni još mali, trudimo se da ih vaspitavamo na sopstvenim primerima. To je možda najteže jer u celom tom procesu moramo i sebe da menjamo“, kazala je Jovana.

Na Instagramu njenog supruga možemo je videti u i sportskim, ležernim izdanjima.

***

BONUS VIDEO: Jutarnja šetnja kroz Oplenac sa princezom Ljubicom Karađorđević

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram