Tužba koja je otkrila istinu o glamuroznom paru

Foto: Didier Ferey / KCS Presse / Profimedia

Iza kulisa "venčanja godine".

Ne prestaju da se pojavljuju novi, šokantni detalji o venčanju bogate američke naslednice Nikole Pelc i Bruklina Bekama, sina čuvenog fudbalera.

Protiv planerki venčanja, Nikol Bragin i Arijane Grijalbe, ranije ovog meseca je biznismen milijarder Nelson Pelc pokrenuo tužbu tražeći nazad svoj depozit od oko 160.000 dolara.

Prošle nedelje su Bragin i Grijalba uzvratile milijarderskoj porodici, nazvavši Pelca „nasilnikom“ i podnele su protivtužbu sudu u Majamiju zbog kršenja ugovora i „mešanja“ u poslovni dogovor.

One takođe tuže nevestu Nikolu Pelc Bekam, njenu majku Klaudiju i dizajnera Rišija Patela za odštetu od najmanje 50.000 evra.

Nelson Pelc je želeo da „otkaže venčanje“ i navodno ga je nazvao „cirkusom“, ali ga je supruga molila da to ne čini jer bi to „uništilo Nikolinu karijeru“. Nikola je navodno potrošila 100.000 dolara na frizuru i šminku, ali je tražila od planerki da to ne kažu njenom mužu jer bi je „ubio i bio bi tako ljut“. Takođe, u jednom trenutku se žalila da belo cveće koje je korišćeno kao dekor venčanja „nije dovoljno belo“.

Pelcovi su se plašili da Viktorija Bekam ne sazna za ‘greške’ u planiranju venčanja.

Bragin i Grijalba kažu da su radile po 17 sati kako bi pokušale da udovolje zahtevima svojih klijenata. I dok je već bilo izveštaja o svađi između Nikole i njene buduće svekrve jer je mlada odabrala da nosi Valentino couture haljinu, a ne haljinu Viktorije Bekam, bilo je jasno , kaže se u tužbi, da Pelcovi nisu želeli da Bekamovi budu obavešteni o tome šta se dešava iza kulisa venčanja.

Nakon što je Klaudija Pelc otpustila organizatorke venčanja, Grijalba ju je pitala zašto. Dobila je bahat odgovori: „Arijana, ne želim da pričam sa tobom, ovo očigledno neće da radi. Reći ću da mojim ljudima da te zovu. Ne volim da vodim ovakve razgovore.“

Planerke su angažovane u februaru 2022. godine, samo šest nedelja pre raskošnog venčanja. Prisustvovalo je više od 500 gostiju, a nazvano je i „venčanjem godine“.

Nikola je jedno od osmoro dece milijardera Nelsona Pelca i ima šestoro braće i jednu sestru. Nelson Pelc je osnivač kompanije Trian Fund Management.

Međutim, to nije jedini uspešan poslovni poduhvat pod njegovim imenom, pošto je on takođe predsednik kompanija The Wendy’s Company i investirao je u kompanije kao što su Heinz, Domino’s Pizza i Tiffany & Co.

Njegovo bogatstvo procenjuje se na 1,7 milijardi dolara.

***

BONUS VIDEO: Da li je Megan s namerom zaklonjena svećom u TV prenosu


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram