Vanja je odbacila venčanicu i udala se u spektakl komadu kakav još niste videli

Foto: Monika Pavlović

Modna fantazija.

Na dan kada slavite vašu ljubav i kada ćete zakoračiti u jedno novo poglavlje života, najvažnije je da maksimalno uživate i ostanete sasvim svoje. Na taj način je razmišljala Vanja Ilić, koja se udala u Beogradu, na obali Save, u spektakularnom kombinezonu, koji je izgledao bolje od svake venčanice.

Na svojoj svadbi se odlično provela, a ceo stajling je bio holivudski, orginalan, glamurozan.

Vanja želi da sve buduće mlade venčanje shvate kao zabavu, a ne teret, pa je za Zadovoljna.rs podelila svoje iskustvo.

Foto: Monika Pavlović

„Nikada sebe nisam zamišljala kao mladu, ni kao devojčica nisam sanjala o venčanju i venčanici, međutim, mesec i po dana pred venčanje sam počela da razmišljam o svemu i jedino što sam znala je da na sopstvenom venčanju želim da se osećam udobno, želim da ostanem dosledna sebi i svom stilu, svojoj energiji i to mi je jedino bilo bitno“, govori Vanja za naš portal.

Kada je videla Ines Atelier kombinezon, zaljubila se na prvi pogled. U pitanju je vrlo neobičan odevni komad, sa spektakularnim detaljem u vidu ogromnog cveta, dok su nogavice i gornji deo od seksi svetlucave mrežice.

Foto: Monika Pavlović

„To je ujedno i jedina ‘venčanica’ koju sam probala, jednostavno mi je bio suđen. Što se priprema tiče nije ih bilo mnogo, uigrana ekipa je uzela mere, kada je sve bilo gotovo uradili smo dve probe čisto da bi detalji lepše legli i to je bilo to. Kada profesionalci uzmu stvari u svoje ruke sve je lako“, priča nam Vanja.

Foto: Monika Pavlović

Mlada nam kaže da se u kombinezonu osećala moćno, ženstveno, udobno, baš kako je i zamišljala.

„Napomenula bih da autfit čine frizura i šminka koliko i sama haljina, takođe crni nokti koji nisu česta pojava. Upravo zato napominjem da svaka mlada treba ostati dosledna sebi i svom stilu. Ne postoji niti jedna stvar koju bih promenila“, ističe Vanja.

Foto: Monika Pavlović

Svadbu su organizovali u Beton hali, a Vanja kaže da je odmah znala da je to prostor koji traži. Provela se fenomenalno.

„Impresije i dalje sabiramo, prosto ne možemo da verujemo da je sve o čemu smo maštali ispalo još bolje. Mi smo celo venčanje zamislili kao žurku sa najbližim ljudima, imali smo takoreći tri koncerta i na kraju dj-a, dakle jedna luda žurka“, otkrila nam je.

Foto: Monika Pavlović
Foto: Monika Pavlović

Vanja naglašava da se nije opterećivala detaljima organizacije venčanja – „jer na kraju dana to niko neće ni zapamtiti“.

„Ljudi su zapamtili energiju koja je tog dana bila magična i to mi je jedino bitno. Volela bih da sam probala hranu koja je iz priče gostiju bila idealna, međutim, muž i ja smo toliko igrali i uživali da smo potpuno zaboravili da jedemo“, kroz osmeh je ispričala.

Foto: Monika Pavlović
Foto: Monika Pavlović

Najzad, njen glavni savet za buduće mlade je da se ne upoređuju sa drugim mladama na Instagramu, Pinterestu i drugim socijalnim mrežama, već da nađu svoj stil i haljinu koja će ih predstaviti u najboljem mogućem svetlu.

„Kada pričamo o organizaciji venčanja, pre svega se opustite. Nađite ekipu koja vam uliva poverenje, napominjem da ceo proces treba da bude uživanje a ne opterećenje. Sve će se brzo završiti i zato uživajte u svakom procesu i želim vam lepu energiju, ludu žurku i mnogo lepih uspomena“, poručuje Vanja Ilić.

Foto: Monika Pavlović

***

BONUS VIDEO: Vilhelmštajn – najlepše ostrvo u Nemačkoj idealno za venčanja

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram