Svadba Srpkinje proglašena za jedno od najlepših venčanja na svetu u 2022.

Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Možete li da pogodite koje?

Bila je ovo velika godina za venčanja slavnih.

Dženifer Lopez i Ben Aflek su konačno krunisali brakom svoju obnovljenu romansu.

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Na kućnom venčanju Britni Spirs i Sema Asgarija lista gostiju je bila čist glamur – došao je svako ko je obeležio rane dvehiljadite.

A Kardašijani – svi obučeni u Dolce & Gabbana – masovno su otišli u Portofino kako bi Kortni izgovorila „da“ Trevisu Barkeru.

Puno pažnje privuklo je i venčanje Bruklina Bekama i bogate naslednice Nikole Pelc u Palms Biču, ali će se ipak najviše pamtiti po svađi Viktorije Bekam i njene snajke, o kojoj se pisalo i pre i tokom glamurozne svadbe.

Sve ova venčanja Vogue je stavio na listu osam najlepših u 2022. – a među njima našla se i bajkovita italijanska svadba jedne Srpkinje. U pitanju je manekenka, glumica i voditeljka Nina Seničar, koja se u Toskani udala za holivudsku zvezdu Džeja Elisa.

Italijanska modna kuća Dolce&Gabbana po meri je dizajnirala Nininu klasičnu, vanvremensku i elegantanu venčanicu. Džej i Nina su se odlučili za venčanje na mestu prvog odmora u kome su uživali zajedno kao par – u vili Mangiacane, koja je smeštena među vinogradima i maslinjacima San Kašana.

„Bilo je neverovatno. Posle svega kroz šta su svi prošli u poslednjih nekoliko godina, okupiti preko 190 ljudi na tri dana u Toskani i proslaviti bilo je nadrealno“, rekao je Džej Elis za Vogue.

***

BONUS VIDEO: Haljina Blejk Lajvli je otelotvorila duh Njujorka na Met Gali

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram