Nećete prepoznati Vesnu Zmijanac na fotki sa svadbe – jedini put kad je bila mlada

Foto: Milan Maricic/ATAImages

Bila je to svadba o kojoj se pričalo.

„U početku su naša viđanja bila retka, a veza klimava. Razdvojeni poslom, često stotinama kilometara daleko jedno od drugog, nismo bili baš nešto preterano vezani. Ali, računalo se da smo zajedno. U toj neobaveznosti ubrzo smo nekako i prekinuli naše zabavljanje. Kao kada neko dune u sveću. Mrak. Ništa. No, da se ne bih kasnije vraćala na to, želela bih sada da opišem naše ponovno zbližavanje, koje se na kraju završilo brakom. Mojim prvim brakom i jedinom svadbom (jedinom svadbom u mom životu na kojoj sam ja bila mlada). Posle našeg razlaza Kemiš se ubrzo oženio, ali je u tom braku ostao kratko. Period pevanja uz njega (kao i u vreme našeg kasnijeg zajedništva) ostao mi je u lepom sećanju. Posle brzog razvoda Kemiš je otišao u vojsku, a iz vojske – pravo u moj stan i u brak sa mnom“.

Tako je u svom „pokušaju autobiografije“ pod naslovom „Kad zamirišu jorgovani“ pisala Vesna Zmijanac o svom intrigantnom braku s Miroljubom Aranđelovićem Kemišom. Kako piše, iako je posle Kemiša imala druge ljubavi i brakove, tada je jedini put bila prava mlada.

A na društvenim mrežama postoji retka fotografija sa te svadbe, koja je tada bila glavna tema na estradi. Na fotografiji je Vesna nasmejana, a zbog frizure neprepoznatljiva.

Takođe kruži i fotografija Vesne i Kemiša kako se zabavljaju video igre – pravi retro prizor.

Svima je poznato da je Kemiš posle Vesne oženio njenu koleginicu Zoricu Brunclik, a još uvek kruže priče kako ga je Zorica „preotela“.

Harmonikaš je to demantovao.

„Vesna i ja smo se rastali kao ljudi. Nakon razlaza imao sam svoj stan, vodeni krevet i brojne devojke. Nije mi padalo na pamet da se vezujem. Nakon nekog vremena u moj život ušla je Zorica i unela neku drugu dimenziju. Moja sadašnja žena me nije otela Vesni, već sam tada sam odlučio da odem“, rekao je svojevremeno.

***

BONUS VIDEO: TOP 10 lepotica bez šminke

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram