Prelepa Marija se udala u haljini dostojnoj holivudskog glamura

Foto: Mrdja photo

Nežna, romantična, seksi - jednostavno spektakl!

Marija Babović (30) je oduvek želela vanvremensku eleganciju za svoje venčanje – a uz veštinu popularne srpske dizajnerke, njena vizija je postala stvarnost.

Prelepa Marija, koja se inače bavi bankarstvom, udala se u vinariji, a nosila je spektakularnu venčanicu Ines Janković koja je zaista dostojna holivudskog glamura.

Foto: Mrdja photo

Marija je od glave do pete izgledala besprekorno, pa smo želeli da saznamo sve detalje u vezi sa njenim idiličnim venčanjem.

Za naš portal, podelila je vredne savete za buduće mlade.

Foto: Mrdja photo

Tokom godina i različitih životnih faza, Marija je imala i različitu sliku sebe kao mlade. Ali ono što je uvek ostalo isto je svedenost i elegancija, kaže nam.

„Zamišljala sam da haljina bude vanvremenska i da, kada kroz nekoliko decenija budem gledala slike sa svog venčanja, to i tada bude nešto to bih opet rado nosila“, govori za Zadovoljna.rs.

Foto: Mrdja photo

Od samog starta je znala kakav materijal i kroj haljine želi, imala je u glavi svaki deo haljine ponaosob i sliku sebe u njoj – samo joj je bila potreba pomoć da se od nje napravi celina.

„Zakucala sam na vrata Ines atelier-a gde su divni Ines i Marko najpre u potpunosti razumeli moje želje i ideje, a zatim mi ponudili nekoliko rešenja za iste. Kada sam videla nacrt svoje haljine, odmah sam znala da je to ta. Kao što sam napomenula, želja mi je bila da haljina bude spoj elegancije, klasike i vanvremenske lepote ali opet i modno osvešćena“, ističe Marija.

Haljina je najpre rađena u probnom materijalu, u kojem je Marija imala dve probe. Postepeno, uz brojne ideje i predloge, haljina je dovedena do konačnog izgleda.

„Zatim su usledile dve probe u originalnom materijalu na kojima se samo radio ‘fine tuning’ i nakon toga haljina je bila spremna za najvažniji dan“, priča Marija.

Foto: Mrdja photo

Rezulat je zaista spektakularna haljina bez bretela, sa divnim prednjim naborima i raskošnom suknjom, koja takođe ima seksi i ženstven šlic.

Marija je savršeno stilizovala venčanicu salonkama s bisernim detaljima, kao i suptilnim nakitom i talasima u kosi.

Foto: Mrdja photo

Komfor i udobnost su Mariji na prvom mestu i u svakodnevnom odevanju, tako da su iste želje bile zastupljene i prilikom izrade venčanice.

„Iako poprilično duga i kompleksnog kroja, venčanica je bila preudobna – i što je najbitnije, nije me ograničavala prilikom igranja ni kretanja, tako da ništa nije omelo dobar provod“, ističe.

Foto: Mrdja photo

Jednako čarobna bila je i mini haljina koju je Marija nosila nakon venčanice.

Haljina je idealan spoj nežnog i seksepilnog, otkriva ramena i definiše struk, a svetlucavi grudnjak joj dodaje glamur kakav želimo za tako važan i veliki dan.

Foto: Mrdja photo
Foto: Mrdja photo

Kada pogleda unazad, Marija ima neke vredne savete za sve koji spremaju venčanje.

„Kada organizujete tako veliki i za vas važan događaj, želja vam je da držite sve konce u svojim rukama. Najteže mi je bilo da shvatim da postoje nepredviđene okolnosti i da, ma koliko se ja trudila da sve bude isplanirano do tančina, uvek postoje stvari na koje ne mogu da utičem. Volela bih da sam manje brinula oko tih stvari a više uživala u samom procesu, jer na kraju sve ispadne baš kako treba – savršeno“, priča nam ona.

Foto: Mrdja photo
Foto: Mrdja photo

Buduće mlade savetuje da se prilikom organizacije svadbe vode isključivo stvarima koje one vole, muzikom uz koju najviše uživaju i haljinama koje se njima najviše dopadaju.

„Samo ako su mladenci srećni i zadovoljni ceo događaj će bez sumnje biti uspešan. Iako zvuči kao kliše, moj najbolji provod u životu je bio na mojoj svadbi – a verujem da su i gosti osetili i prihvatili tu energiju“, zaključuje Marija Babovć.

Foto: Mrdja photo
Foto: Mrdja photo

Foto: Mrdja photo

***

BONUS VIDEO: Kako izgleda buket od 500 evra, Kraljevski aranžman u studiju Probudi se

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram