Ko je žena koju je Ivanka Tramp isekla sa svadbene fotografije

Foto: MiamiPIXX/Vaem / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Izbacila devojku svog brata.

Ivanka Tramp (41) je bila deveruša na venčanju svoje polusestre Tifani Tramp (29) u subotu, koja se udala za 25-godišnjeg milijardera Majkla Bulosa.

Svi članovi porodice bili su u pastelnim ili zlatnim haljinama, osim Kimberli Gilfojl (53), koja se istakla u crnoj haljini.

Kimberli Gilfojl (53) je bivša voditeljka Foks njuza koja se zabavlja sa Donom Mlađim (44), sinom Donalda Trampa od 2018.

Par se verio 2020. i kupio kuću od 9,7 miliona dolara u Jupiteru, severno od Vest Palm Biča.

Ivanka je podelila fotografije Tifanijevog velikog dana u Mar-a-Lagu, a jedna fotografija je posebno privukla pažnju.

Tifani, u svojoj svetlucavoj haljini Eli Saab, bila je u centru sa svojom majkom Marlom Mejpls odevenom u ljubičasto sa desne strane i pored svoje snaje Lare Tramp u svetlucavoj haljini. Sa njene leve strane stajale su Melanija Tramp i Ivanka u bebi plavoj haljini.

Pored Ivanke je bila Kimberli Gilfojl, sva u crnom, ali na fotografijama koje je Ivanka podelila na društvenim mrežama, Kimberli je izbačena.

„U mnogim slučajevima, posebno ovde u Sjedinjenim Državama, nošenje crnog na venčanju se smatralo modnom greškom, jer se crna boja obično povezuje sa tugom“, rekla je stručnjakinja za bonton Elejn Svon u prošlogodišnjem intervjuu za magazin „Brides“.

Ona je dodala i to da je crna boja sve više prihvatljiva među modernim nevestama.

„Apsolutno je prihvatljivo da žena nosi crnu haljinu na venčanju ali treba izbegavati nošenje bilo čega što je suviše nisko, prekratko ili preusko“, rekla je ona.

Nije poznato da li je Tifani zamolila svoje goste da nose pastelne boje ali Elejn je rekla da ako je mlada uputila takav zahtev, treba ga se striktno pridržavati.

***

Bonus video: Televisa presenta: Prelepa Srpkinja Marija je buduća zvezda Meksika