Operacija koja je zvezdu Prljavog plesa koštala karijere

prljavi ples
Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Dženifer Grej je pravu večnu ljubav pronašla u naručju Patrika Svejzija u njihovom kultnom filmu Prljavi ples iz 1987. godine. U stvarnom životu glumica je imala mnogo padova. Jedan od njih je pad karijere zbog – estetskih operacija.

Grej je nedavno objavila da je napisala memoare koji će biti objavljeni početkom maja ove godine. U svojoj knjizi ona opisuje brojne prekretnice koje je imala u životu, a među njima su i posledice koje je trpela zbog plastične hirurgije.

Naime, Grej je priznala da su, nakon što je početkom devedesetih operisala nos, režiseri jednostavno prestali da je zovu.

prljavi ples
Foto: United Artists / Entertainment Pictures / Profimedia

„Otišla sam u operacionu salu kao slavna ličnost i izašla kao anonimna“, rekla je Dženifer o tome kako je operacija uticala na njenu karijeru.

I zaista, Dženifer Grej je bila jedna od najpoznatijih glumica kasnih 80-ih, sve dok nije rešila da isproba plastičnu hirurgiju.

Sedam godina nakon što je postala superzvezda u hit filmu Prljavi ples, ona se kao gost pojavila u Prijateljima.

Mnogi su tada jedva čekali da je vide, ali ostali su u šoku jer je bila toliko neprepoznatljiva da su se gledaoci pitali da li je to zapravo ona.

prljavi ples
Foto: Milla Cochran / INSTAR Images / Profimedia

Tada 34-godišnja Dženifer uradila je dva zahvata nedugo nakon što je postala slavna i – sasvim promenila lik.

Obožavaoci, koji su se zaljubili u nju u kultnom filmu, jako su se razočarali tom drastičnom transformacijom, što je ozbiljno uticalo na njenu karijeru.

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram