Od princa do ronioca: S kim su sve povezivali Nikolinu Pišek

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nikolina Pišek oduvek intrigira javnost svojim ljubavnim životom.

Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek je poznato i omiljeno TV lice i u Srbiji. Pažnju medija oduvek je privlačio njen buran ljubavni život, o kojem neprestano pišu i srpska i hrvatska izdanja.

Koga je sve volela zanosna voditeljka?

Mark Cigoj

Hrvatski novinar i sin operskog pevača Krunoslava Cigoja je bio Nikolinina mladalačka ljubav. Nikolina je imala 21 godinu kada je s Markom dobila ćerku Hanu.

Kristijan Curavić

Od 2007. godine Nikolina je bila u ljubavi s Kristijanom Curavićem, koji je bio rekorder u ronjenju na dah. Njihova veza je trajala tri godine, a Curavić je voditeljku i zaprosio.

Ipak, došlo je do razlaza, a hrvatski mediji pisali su da je Kristijanovo neverstvo presudilo njihovoj ljubavi. Ronilac je kasnije medijima ispričao da se kaje zbog raskida i da je do toga došlo jer je bio preokupiran pokretanjem inicijative Global Under Water Awareness Association.

„Nikolina i njena ćerka Hana bile su mi porodica koju sam praktično zbog toga izgubio. Bio sam toliko tvrdoglav s tim projektom, sve sam ljude oko sebe vukao dole, ugrožavao njihov život i u tom sam trenutku shvatio da neću moći odustati od cilja. I tada sam izgubio porodicu“, rekao je.

Kamran Pahvali

Nikolina Pišek nikada nije potvrdila romansu s iranskim princem Kamranom Pahvalijem, ali mediji su ih povezali 2005. godine. Upoznali su se kada ga je intervjuisala, a zgodni Iranac je unuk iranskog šaha Reze Pahlavija. Takođe je čuven u svetskim džet set krugovima.

Voditeljka je priznala samo da su proveli nekoliko ludih dana u Kanu.

„On je jako simpa, zabavan, otvoren, obrazovan i privlačan muškarac, ali na vaše pitanje imam li šta za objaviti o nama, nemam. Kami i ja smo frendovi, a tri dana u Kanu proveli smo u zezanciji i partijanju, i to je sve“, rekla je medijima.

Matija Ćorković

Nikolina je dve godine bila u vezi s srpskim biznismenom Matijom Ćorkovićem, a raskinuli su 2012. godine. Ćorković je bio poznat kao veliki zavodnik na estradi – povezivali su ga s Anom Nikolić i Biljanom Obradović.

Nakon kraha veze Nikolina se žalila kako je daljina bila pogubna za njihovu ljubav.

„Veza na daljinu zahteva više koncentracije, novca i drugih stvari tako da su nategnute situacije česte. Ako niste čvrst karakter i samouvereni, skloni ste misliti kako je došlo do krize“, rekla je tada.

Niša Saveljić

Posle kraja ljubavi s biznismenom, pisalo se da je Nikolina uplovila u romansu s bivšim fudalerom Nišom Saveljićem. On je takođe brat Nebojše Saveljića, pokojnog člana grupe Montenigersi.

Međutim, oboje su to demantovali.

„Od svih frajera s kojima su me spajali u poslednje vreme, a bilo ih je pet, šest, Niša je najzgodniji“, rekla je tada voditeljka.

Vidoje Ristović

Nikolina se udala za srpskog istoričara umetnosti 2013. godine. Par je napravio trodnevno glamurozno slavlje u Monte Karlu, a mladoženjin kum bio je poznati srpski biznismen Milan Beko. Iz braka imaju ćerku.

Ristović je preminuo iznenada u 44. godini u salonu za masažu.

„Dogodi se život, niko te ne pita. Zastane dah i vreme. Upoznaš demone među najbližima i anđele u ljudima koji ti dođu na put, savim slučajno i nenametljivo. Misliš da će te neko iz svega toga probuditi. Ćutiš u šoku danima. Bez suza. Ne stigneš prigrliti bol. I shvatiš da si ponosan na svaki korak kojim si kročio tih deset godina, na ljubav koju si davao i primao, na činjenicu da ste gradili porodicu zajedničkim snagama i veselili se svakom novom postignuću. Da ste bili srećni kada je vaše malo čudo prohodalo, izgovorilo prvu reč, upisali ga zajedno u školu, ispratili je na završnoj vrtićkoj priredbi, putovali svi zajedno i radovali se kao deca svakom novom zajedničkom iskustvu.“

„Obamreš jer tvog oslonca više nema. Zaspao je i znam za što mi daje snagu. Zadužio me da naše dete, našu decu izvedem na pravi put. Posumnjaš u sebe i….onda pronađeš snagu u tim malenim okicama. One ti pokažu put, prepun trnja ali tvoj. Jer pobeđuju oni koji ne odustaju.“

„Ništa nije onako kako se čini. I ništa nije nemoguće“, napisala je Nikolina o svom gubitku, uz zajedničku fotografiju sa ćerkom.

***

Bonus video: Svi frajeri Adrijane Lime

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram