Nova fotografija Slobode i Dragane Mićalović sa starijom sestrom i majkom je odgovor na sve kritike i tračeve

R.Z./ATAImages

Poznate sestre Sloboda i Dragana Mićalović ovekovečile su porodični trenutak sa starijom sestrom Mirjanom i majkom Milicom.

Sloboda i Dragana Mićalović su jedne od najpopularnijih i najlepših srpskih glumica. Sloboda je nedavno zablistala na premijeri filma „Jorgovani“ u kojem igra glavnu ulogu zajedno sa Ivanom Bosiljčićem, a gledamo je i u seriji „Tajna vinove loze“. I Dragana niže uloge uloge, pa je tako gledamo je u seriji „Igra sudbine“.

Njih dve svi znamo. Međutim malo ko zna da imaju još jednu sestru, najstariju Mirjanu, koja im je velika podrška u životu. Ona je odlučila da živi život van svetla reflektora, te se ne pojavljuje u javnosti.

„Ona je završila muzičku akademiju, a radi u EPS. Krenula je nekim ‘normalnim’ putem, ima dve devojčice. U našoj kući su tri ćerke, imam četiri sestričine, nemamo nijednog dečaka“, ispričala je Dragana svojevremeno,

A koliko su bliske, ali da su i nasledile lepotu od njihove majke Milice, pokazuju fotografije koje objavljuju na društvenim mrežama.

Ovoga puta, sestre Mićalović su sa majkom pozirale u liftu i čim je Dragana objavila fotografiju na Instagramu, ređali su se komplimenti i komentari.

,,Imam divno sklonište, to je moja porodica. Volim vas najviše na svetu celom“, napisala je u opisu Dragana.

„Sreća, sreća ,radost! Koliko ste divne sve, hrabre, odvažne, prave dame! Za primer“, glasio je jedan komentar.

„Imati porodicu i imati nekog na kog možeš da se osloniš znači imati sve! Ljubav je to“, napisala je druga korisnica.

„Svaka vam čast Dragana, porodica je najvažnija u životu“, napisao je treći korisnik.

Inače, porodica Mićalović živela je u Leskovu, a Sloboda je jednom prilikom otkrila da u njenom rodnom gradu ne žive više članovi porodice.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram