Dragana Mićalović je toliko preplanula da je nećete prepoznati

Dragana, ti li si?

U Vrnjačkoj Banji trenutno se održava 47. Festival filmskog scenarija pod nazivom “Nema odustanja”, pa su se u ovom srpskom turističkom centru okupile mnoge naše slavne ličnosti i filmski radnici koji vole ovu manifestaciju, a među njima je jedna od lepih sestara Mićalović.

Tokom Festivala biće prikazani hit filmovi „Vera“, „Munje Opet“, „Indigo kristal“, „Vučje bobice“, „Trag divljači“, a biće upriličene i svečane premijere filmova „Ko živ ko mrtav“, „Kristina“, „Usta puna zemlje“, „Da li ste videli ovu ženu?“, „Ovuda će proći put“, „Momak i devojke“, „Troje“, „Zima jednog proleća”…

Sinoć je na Letnjoj pozornici premijerno prikazan film „Ko živ ko mrtav“ reditelja Radeta Ćosića, a na crvenom tepihu se pojavila i publici poklonila ekipa ove akcione komedije, u kojoj uz Ljubomira Bandovića, Stefana Jevtovića, Milana Vasića, Branislava Zeremskog… igra i Dragana Mićalović.

Dragana je za ovu priliku odabrala pistaći-zelenu haljinu sa šlicem do kuka i veoma dubokim dekolteom, a boja je baš istakla Draganin intenzivno preplanuli ten.

Da joj nije bilo haljine, stoplila bi se s bojom noći i bila nevidljiva.

Šalu na stranu, nije sunce toliko zdravo.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram