Noćne more poznatih s crvenog tepiha iz kojih treba učiti

Poznati 30. jun 202112:52 > 14:09
Helen Miren pad
Foto: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Noćne more poznatih s crvenog tepiha za nas predstavljaju važnu životnu školu.Tradicionalni filmski festival u Kanu u Francuskoj održava se od 6. do 17. jula ove godine. Mnogo padova i modnih kikseva dogodilo se u njegovoj istoriji. Kako li će se poznate ličnosti snaći ove godine?

Pad oskarovke Helen Miren nakon intervjua na Kanskom filmskom festivalu 2018. godine i dalje se pamti. Filmska zvezda ostavila je čak i jednu cipelu za sobom, teturajući se dalje na Martinez plaži, ali je odvažno i bez ikakvih problema nastavila dalje.

Helen Miren
Foto: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Abaca Press / Profimedia

*

Sara Sampaio
Foto:Mama / Splash / Profimedia

Noćne more je manekenki Sari Sampaio zadavalo je hodanje u fantastičnoj haljini sa perjem na prikazivanju filma Solo: Priča Ratova zvezda. Portugalskoj lepotici zapetljale su se štikle u haljinu, ali je uprkos kratkoj haljini uspela da se izvuče iz potencijalno nezgodne situacije.

IZABEL GULART
Foto: BORDE-MOREAU / Bestimage / Profimedia/LIONEL / STEPH / FDC15 / Visual / Profimedia

Slična nevolja zadesila je i brazilsku manekenku Izabel Gulart. Fantastična žuta haljina ometala je potpetice njenih sandala, i bukvalno je saplitala.

Katrinel Marlon
Foto: Defrance / Splash / Profimedia

Neobičan prizor na festivalu priredila nam je i glumica rumunskog porekla Katrinel Marlon. Iako je svečano odevena, viđena je kako se isteže sa nogom visoko podignutom na drvo. Ništa na ovoj slici ne deluje logično, ali koga briga…Katrinel je došlo da se istegne i voila – kome nije jasno neka skloni pogled.

Kristen Stjuart bosa
Kristen Stewart Foto:AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia/James Gourley / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kristen Stjuart je imala drugu vrstu problema – nije u dobrim odnosima sa svojim Labutankama. Na Kanskom festivalu 2018. godine, ova popularna glumica izdržala je u štiklama vrlo kratko. Dovoljno dugo da se u istim lepo slika, a kada je red došao na stepenice išla je bosonoga.

„Ako se ne traži od muškaraca da nose haljinu i štikle, ne treba ni od mene.” rekla je Kristen za BBC.

misteriozni čovek ispod haljine
Foto: RACHID BELLAK / Bestimage / Profimedia

Nepoznati muškarac zavukao se ispod haljine američke glumice Amerike Ferera na crvenom tepihu za film „Zmaj 2”. Ovaj bizaran incident je srećom brzo prekinulo obezbeđenje udaljivši muškarca sa festivala. Glumica je to profesionalno podnela i to je nije omelo da pozira fotografima, a onda je uživala na after partiju slikajući se sa fanovima.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram