Njene pesme smo obožavali, a bila je zabranjena ljubav Gorana Bogdana

Goran Bogdan
Foto: Sundance Film / Everett / Profimedia

Bivša devojka Gorana Bogdana bila je poznata pevačica, a svoju ljubav dugo su krili.

Glumac Goran Bogdan pre nekoliko dana izostao je sa premijere prve epizode serije Južni vetar u kojoj glumi njegova izabranica Jovana Stojiljković, pa su se mnogi zabrinuli šta se dešava sa jednim od najpopularnijih parova u regionu.

Ipak, da zabrinutosti nema mesta videlo se na otvaranju 51. Festa 24. februara, kada se Goran pojavio sa Jovanom, a kao i uvek oduševili su sve prisutne.

Inače, njihova veza često je bila u centru pažnje, a ono što je medijima privlačilo pažnju, jeste prošlost Gorana Bogdana koga su pre Jovane povezivali sa brojim lepoticama sa javne scene.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pre nego što je uplovio u vezu sa srpskom glumicom i zvezdom Južnog vetra, Gorana su povezivali sa pevačicom benda E.T. – Lanom Klingor Mihić.

Njihova ljubav imala je epitet „zabranjene“ jer je navodno nisu odobravali njegovi roditelji. Lana je jednom prilikom prokomentarisala vezu sa Goranom.

„Tih šest meseci, koliko smo bili u vezi, bilo je prelepo, ali život ide dalje, a nas dvoje smo zbog brojnih obaveza retko uspevali da se viđamo i gradimo vezu. Na kraju smo seli kao odrasli 30-godišnjaci i zaključili da je bolje da ostanemo prijatelji. Kako i ne bismo, kad je Goran jedna vrlo normalna, stabilna i topla osoba koja je bila uz mene u važnim životnim situacijama“, rekla je Lana.

Kada je reč o bivšim devojkama Gorana Bogdana, treba napomenuti da se jedno vreme zabavljao i sa ćerkom hrvatske političarke Vesne Pusić, rediteljkom Dianom Oniunas Pusić, ali i sa Antonelom Franković davne 2013. godine.

Navodno Bogdan je bio i u vezi i sa spisateljicom Milanom Vlaović, kao i sa glumicom Ivom Mihalić. Sada se čini da se definitivno skrasio kraj Jovane, piše Hello.

***

BONUS VIDEO: Madona – kraljica popa

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram