Ko je prelepa Crnogorka koja je filmska zvezda u Egiptu

Foto: PATRICK BAZ / AFP / Profimedia

Za Crnu Goru kaže da je njen drugi dom.

Tara Emad, model i glumica iz Egipta, često boravi u Crnoj Gori jer je njena majka Ljubinka rođena i odrasla u Danilovgradu.

“Moja mama je Crnogorka iz Danilovgrada. Radila je u austrijskoj ambasadi i prilikom jednog odlaska u Egipat upoznala je mog tatu i ostala tamo. Cela moja porodica sa mamine strane živi ovde”, izjavila je u jednom intervjuu Tara.

Zemlju svoje majke prvi put je posetila kad je imala četiri godine i od tada, kako kaže, u svoj drugi dom dolazi kad god joj to obaveze dozvoljavaju.

Foto: Patrick BAZ / AFP / Profimedia

Odlično govori crnogorski jezik i kaže da bi je bilo sramota da ne govori jezik svoje majke. Zbog toga je u Kairu u kome je rođena i gde živi pohađala deset razreda škole na crnogorskom jeziku. Tako je još više naučila o zemlji gde je rođena njena majka, ali i da piše i ćirilicu i latinicu.

Iako mlada, Tara iza sebe ima zavidnu karijeru i brojne uspehe koje je ostvarila u modi i glumi. Oni počinju dok je bila veoma mlada.

Tako je 2010. pobedila na takmičenju Miss Teen i predstavljala Egipat na takmičenju za najlepšu tinejdžerku sveta. Tada je izabrana za prvu pratilju.

Foto: Ahmed Gomaa / Xinhua News / Profimedia

Glumila je u dvadesetak filmova i serija. Crnu Goru naziva drugom domovinom i ne propušta priliku da svojim pratiocima na društvenim mrežama pokaže njene lepote.

Taru krase duga i negovana kosa i savršen ten, a kada je za medije govorila o svojim bjuti tajnama, spomenula je i majku koja ju je naučila da kockica leda čini čuda: „Kada sam umorna ili dođem sa zahtevnog snimanja, iskoristim kocku leda, da osvežim lice“, rekla je jednom prilikom za egipatske medije.

***

Bonus video: Televisa presenta: Prelepa Srpkinja Marija je buduća zvezda Meksika

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram