Nikad ne biste pogodili kojim se hit zanimanjem bavi najmlađa Bregina ćerka

Bregina ćerka odabrala neobičan profesionalni put.

Goran Bregović već decenijama je u srećnom braku sa Dženanom, nekad jednom od najlepših Sarajki. Imaju tri ćerke – Emu, Lulu i Unu, na koje mogu da budu ponosni jer su sve uspešne u svojim profesijama.

Interesantno je da su sve tri različitih veroispovesti, koje su same odabrale. Od roditelja su nasledile sve najbolje – od majke dobar izgled, od oca talenat. Najstarija, Ema, magistrirala je lepe umetnosti u Nantu, a njena dela mogli smo da vidimo i na izložbama u Beogradu.

Srednja ćerka Una (21) opredelila se za glumu, dok je najmlađa, Lula, koja je u maju napunila 19 godina, zainteresovana za modu i dizajn. No, ako je verovati poslednjoj objavi na Instagramu, bavi se – noktima. Tačnije, umetničkim iscrtavanjem noktiju.

View this post on Instagram

A post shared by @bb.barbiq

Kako navodi u postu, radi u svom domu (u Parizu), a ne u salonu, pa je „upozorila” klijente koji su alergični na mačke da to imaju u vidu.

Kao što vidimo na fotografijama, njeni nokti su prilično dugački i imaju interesantne motive, tako da je očigledno vrlo vešt majstor.

View this post on Instagram

A post shared by @bb.barbiq

Cenovnik nije tajna: dizajniranje prirodnih noktiju košta 20 evra, za gel set treba odvojiti od 30 do 40, zavisno od veličine, dok full freestyle staje 45 evra.

Lula ima i zanimljiv modni stil, a očigledno je i ljubitelj tetoviranja, piše Hello.

View this post on Instagram

A post shared by @bb.barbiq

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram