Deca poznatih – genetske kopije svojih roditelja

deca koja liče na roditelje
Foto: Casey Flanigan / Shutterstock Editorial / Profimedia,PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia,BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Da iver zaista ne pada daleko od klade, dokaz su slavni čija deca toliko liče na njih da su pravi primer toga koliko geni zaista igraju ulogu u našem izgledu.

Sindi Kraford i njena ćerka Kaja

Foto: Casey Flanigan / Shutterstock Editorial / Profimedia,SplashNews.com / Splash / Profimedia,

Ko god da vidi čuvenu Sindi i Kaju Gerber nimalo ne posumnja da su majka i ćerka. Bujna smeđa kosa, vitka linija, pune usne, oblik obrva, nosa – toliko je sličnosti da ih je teško sve i pobrojati.
Pritom, lepa naslednica je pošla maminim putem i u poslu, pa je već veliko ime u svetu modelinga.

Gvinet Paltrou i ćerka Epl

Epl je Gvinet dobila iz ljubavi sa pevačem Krisom Martinom. Zanimljivo je da se ranijih godina sličnost između njih dve nije toliko videla.

Tek nedavno Gvinet je postavila zajedničku fotografiju na društvene mreže, kada je sličnost između njih dve šokirala mnoge. Kažu kako je Epl doslovno mlađa verzija svoje majke.

Džud Lou i sin Raferti

Kada se u januaru prošle godine Raferti Lou pojavio na jednoj zabavi povodom Nedelje mode u Milanu, mnogi su pomislili da zapravo vide slavnog glumca. Džud i Raferti baš liče, posebno ako se uporede slike iz Džudovih mlađih dana sa Rafertijevim od danas.

Anđelina Džoli i Šajlo

Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Dok je odrastala, Šajlo je volela da se oblači kao dečak. U poslednje vreme ona sve više liči na majku. Sada kažu da je naslednica Breda Pita i Anđeline Đoli buduća lepotica baš i kao i njena mama, sa sve prodornim svetlim očima i bujnim usnama.

Demi Mur i ćerka Rumer

Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Prošle godine Demi Mur je uradila jedan editorijal u kupaćim kostimima sa ćerkama koje ima sa Brusom Vilisom. Nije bilo lako tada reći ko je majka a ko ćerka, a mnogi su primetili da Rumer sve više i više liči na Demi.

Džon Ledžend i sin Majls

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Svaka fotografija koju Krisi Tajgen ili Džon Ledžend objave na društvenim mrežama sve više pokazuje da je mali Majls prava tatina kopija.

Prosto je neverovatno koliko liči na njega, sa sve kovrdžavom kosicom i osmehom.

Vanesa Paradi i Lili Rouz Dep

deca poznatih
Foto: FRANCOIS GUILLOT / AFP / Profimedia

Uz roditelje Vanesu Paradi i Džonija Depa Lili je imala sve predipozicije da bude lepotica.

Očigledno je, ipak, više povukla na mamu.

Gordon Remzi i sin Džek

Slavni kuvar Gordon Remzi ima sina Džeka za kog mnogi i ne znaju. Ali kada je jednom prilikom Gordon objavio fotografiju svog 18-godišnjeg sina, svima je bilo jasno da je njegova kopija.

Dženifer Garner i ćerka Vajolet

Dženifer je Vajolet dobila u braku sa Benom Aflekom. Godinama su fanovi pravili poređenja između njih dve, isticavši koliko liče, i to sve više kako godine idu.

Inače, Džen je Vajloet rodila samo šest meseci nakon što se 2005. udala za kolegu Afleka.

***

BONUS VIDEO: Poznate mame u borbi za starateljstvo nad decom

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram