Kako izgledaju ćerke članova benda Duran Duran

Amber Le Bon
Amber Le Bon, Foto: Myla.com / Ferrari / Profimedia

Posteri benda Duran Duran ispunjavali su zidove devojačkih soba osamdesetih godina. Sajmon, Nik, Džon i Rodžer danas su sredovečni muškarci, a njihove ćerke mahom rade kao modeli.

Sajmon Le Bon

Duran Duran
Duran Duran Foto:Tom Dymond / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sajmon Le Bon i njegova supruga manekenka Jasmin dobili su dozvolu da prošire svoj dom u Londonu sa deset spavaćih soba koja košta više miliona funti za trećinu postojeće veličine – jer ne mogu da nateraju svoje ćerke da napuste dom.

„Nekako smo stvorili ovaj dom koji niko ne želi da napusti“, rekla je 56-godišnja Jasmin za Dejli mejl.

Ćerke Amber (32), Šafran (30), i Talula (27), odbijaju da se isele iz porodične kuće i izgleda da im mama i tata uopšte ne smetaju.

Amber

Amber Rouz Tamara Le Bon je engleska manekenka. Najpoznatija je po tome što je postala novo lice američke robne kuće ‘Forever 21’.

Šafran

Takođe je pratila korake svoje starije sestre i bavila se modelingom. Sada ima dvoje dece i nije toliko prisutna u javnosti.

Talula

Nik Rouds

Nik Rouds je engleski muzičar, pevač i producent, najpoznatiji kao osnivač, klavijaturista i jedini stalni član novog talasa benda Duran Duran.

Tatjana Li Orhid

Jedina ćerka Nik Roudsa sada ima 35 godina i članica je je neprofitnog počasnog društva profesionalnih britanskih filmskih i televizijskih urednika – Britanski filmski montažeri (BFE).

Džon Tejlor

Najdžel Džon Tejlor je britanski muzičar, pevač, tekstopisac i producent, koji je najpoznatiji kao bas gitarista benda Duran Duran, čiji je bio jedan od osnivača.

Atlanta

Atlanta je jedina ćerka ovog basiste, a kako i sama kaže – u mladosti nije mogla da odoli muzičarima. Manekenka Atlanta De Kadenet Tejlor, čija je majka voditeljka Amanda De Kadenet, pojavila se u časopisima Tatler, V Magazine i Harper’s Bazaar.

Atlanta sada ima 29 godina i radi kao dizajnerka, model, DJ i poznata je po svojoj lepoti i emisijama. Ona je voditeljka pop-kulturnog podkasta „I’m Over It“. Takođe je snimala komediju 2016. „Elvis i Nikson“.

Rodžer Tejlor

Rodžer Endru Tejlor je engleski muzičar, najpoznatiji kao bubnjar benda Duran Duran od njihovog nastanka do 1985. i ponovo od 2001. godine. Duran Duran je prodao preko 100 miliona ploča širom sveta, a Rodžer ima četvoro dece od kojih je jedna ćerka.

Elea Tejlor

Elea ima trideset godina i jedno vreme se bavila Jutjubom i Instagramom, kao i šminkom. Sada se potpuno prepustila fitnesu.

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram