Nepoznata bivša supruga Donalda Trampa lepša je od Melanije

Foto:USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Mnogima je ona lepša od Slovenke.

Donald Tramp, bivši predsednik SAD, imao je buran ljubavni život. Nedavno je izgubio svoju suprugu, Ivanu Tramp, koja je preminula od posledica pada.

Najmanje se zna o ženi koju je oženio nakon što su se on i Ivana razišli, Marli Mejpls.

Trampova druga supruga je glumica, manekenka i pevačica, koja je dospela na naslovne strane devedesetih zbog njihove navodne afere. Pisalo se da su počeli svoju vezu dok je Donald još bio oženjen Ivanom.

Foto: Everett / Profimedia

Mejpls je rođena 1963. u Džordžiji, gde je 2020. godine živelo 700 ljudi – najveći zabeleženi broj od osnivanja grada. Bila je sušta suprotnost Trampu iz milionskog Njujorka, 18 godina starijim od nje.

Marla nikada nije ni videla ulice Njujorka sve dok se nije preselila tamo 1985. i upoznala milijardera. Par se venčao na raskošnoj ceremoniji u Plazi 1993. godine, dva meseca nakon što su dobili svoje jedino dete, Tifani Tramp.

Trampov brak sa Mejpls nije dugo trajao. Kasnije je priznao da nije baš bio oduševljen kada mu je rekla da je trudna.

„Iskreno, drago mi je da se to dogodilo. Imam sjajnu malu ćerku, Tifani. Ali, znate, u to vreme sam rekao: ‘Izvini, šta se dogodilo?’ A onda sam rekao: ‘Pa, šta ćemo da radimo povodom ovoga?’ Ona je rekla: ‘Jesi li ozbiljan? To je najlepši dan u našim životima.’ Rekao sam, ‘O, super'“, priznao je Tramp u intervjuu 2004. godine.

Njih dvoje su se razveli 1999. godine, a Mejpls se sa Tifani preselila iz Njujorka u Kaliforniju. Ona je navodno tražila 25 miliona dolara od bivšeg predsednika u predbračnim ugovorima, ali se nagodila za milion dolara ako se razdvoje u roku od pet godina, plus još milion dolara za njen dom.

Posle razvoda, Marla je priznala da je njihov brak bio „izgrađen na iluziji“, a rekla je i da Tramp nikada nije bio čovek za koga je želela da se uda.

Foto: A Fraioli / Splash / Profimedia

„Tako sam srećna što sam daleko od Donalda i samo pokušavam da se odselim što dalje mogu. Konačno sam smogla hrabrosti da odem i budem daleko. Nakon što sam postala majka, bila sam manje voljna da trpim njegovo ponašanje“, izjavila je tada.

Danas je Marla i dalje glumica, a takođe se bavi aktivizmom i imala je svoj podcast.

***

BONUS VIDEO: Svi frajeri Adrijane Lime

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram