Sin Melanije Tramp izašao iz ilegale i ljudi su šokirani koliko je visok

Foto: John Nacion/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Retko kada se pojavljuje u javnosti.

Baron Tramp, sin Donalda i Melanije, prisustvovao je sahrani bivše supruge njegovog oca, Ivane Tramp. Baron ima 16 godina i retko kada se pojavljuje u javnosti, pa nema mnogo njegovih fotografija.

Porodica Tramp je doletela u Njujork na sahranu ranije ove nedelje. Baronov otac je bio oženjen Ivanom od aprila 1977. do 1992. pre nego što se oženio Marlom Mejpls i kasnije Baronovom majkom Melanijom.

Foto: :Kristin Callahan / Shutterstock Editorial / Profimedia

Baron je rođen 2006. godine, godinu dana nakon što su se njegovi roditelji venčali i 14 godina nakon što su se njegov otac i Ivana rastali. Njegova visina je upečatljiva, a kako mediji pišu, visok je dva metra.

Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Trampovi su živela na Menhetnu pre nego što je Donald izabran za predsednika 2016. Par je, međutim, odlučio da se preseli u Trampovo odmaralište u Mar-a-Lagu nakon što je napustio Belu kuću u januaru i od tada žive povučenije.

Kako mediji pišu, Baron govori engleski i slovenački. Tokom Trampovog mandata, pojavile su se glasine da je Baron autističan, zbog čega je Melanija Tramp zapretila tužbom medijima i pojedincima.

Semjuel Alioto, novinar lista Santa Monika Observer, rekao je da je primetio kako jedini sin Donalda i Melanije odbija da razgovara sa drugim ljudima ili da se rukuje. Međutim, nikada nije bilo potvrde da Baron ima takvu dijagnozu. Zato tvrdnje novinara treba uzeti sa rezervom.

***

Bonus video: Kako izgleda buket od 500 evra, Kraljevski aranžman u studiju Probudi se

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram