Fotka bivšeg dečka Melanije Tramp otkriva kakve tipove voli

Melanija Tramp
Melanija Tramp, Foto: Michael Brochstein/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Malo toga se zna o momcima Melanije Tramp pre udaje za bivšeg američkog predsednika. Zna se samo za jednog Slovenca sa kojim je Melanija navodno imala vrlo strastvenu i jaku vezu koja je trajala nekoliko meseci. Jure Zorčić je pričao o periodu koji su proveli zajedno, ali i o tome kako se Melanija promenila.

Jure tvrdi da se zabavljao sa Melanijom baš pre nego što je otputovala u Ameriku, gde je upoznala i udala se za moćnog biznismena Donalda Trampa. Upoznali su se kada je Melanija imala oko 21 godinu i zabavljali se nekoliko meseci, a u jednom intervjuu za ABC News rekao je da je njihovo upoznavanje bilo kao scena iz filma.

Kako tvrdi, upoznali su se u Sloveniji 1991. godine. Vozio je motor u gradiću Sevnica kada je ugledao vrlo privlačnu ženu u kožnom autfitu od glave do pete – i nije ostao imun.

Jure Zorčić, desno

„Vozio sam svoj motor, a ona je hodala ulicom. Kako sam je prošao, pomislio sam u trenutku ‘vau, ko je ova devojka? Toliko je lepa da moram da se okrenem i pratim je'“, prisetio se Jure.

Vratio se i započeo je ćaskanje sa Melanijom, zatim su otišli na kafu.

„Upoznali smo se kao u filmu. Bio je vruć letnji dan, u periodu između dva rata u Sloveniji. To je bio početak neke nove političke ere, grad je bio prazan i blokiran od strane vojske.“

U intervjuu za jedan slovenački portal, otkrio je da je video Melaniju kada je već počela da se zabavlja sa Trampom, te da je sigurno uradila neku plastičnu operaciju.

„Sedela je na par metara udaljenosti sa obezbeđenjem, i izgledala je kao da je uradila neke kozmetičke korekcije. Kada smo mi bili zajedno, nije imala toliko velike grudi. Očigledno je imala neke operacije. Svakako, i dalje je veoma lepa.“

Kada je njen bivši momak izašao u javnost sa ovim tvrdnjama, bivša portparolka Donalda Trampa negirala je njegovu priču rekavši: „Ovo je samo još jedna osoba koja pokušava da iskoristi ime gospođe Tramp zbog publiciteta. Ovo nije tačno.“

Istina ili ne, bivša prva dama SAD-a nije trošila svoju energiju na negiranje njegovih tvrdnji. Damski, nema šta.

***

Bonus video: Poznate Lepotice i Zveri

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram