Poznate žene koje dokazuju da nove obrve menjaju lični opis

obrve
Dženifer Lopez Foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia, Image Press / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Obrve kao malo šta mogu da sasvim promene naš lik, pa budemo više ili manje privlačni u odnosu na to da li su ultratanke ili pak bujne i prirodne. A koliko zapravo one utiču na lepotu, vidi se iz primera poznatih žena nakon što su korigovale obrve.

Nekad jedva vidljive, tanke, samo što se ne prekinu, pa lice deluje nekako bledo i umorno – tako su mnoge poznate dame izgledale dok nisu otkrile mikroblejding i ostale tehnike korekcije obrva.

A ta razlika pre i posle novih obrva je zaista prilična, posebno kad se jasno uporede fotografije holivudskih zvezda od pre par decenija i danas.

Anđelina Žoli

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MONICA & LAILA (@mlbrowss)

Među onima koje su se bez sumnje prolepšale s novim obrvama je i Anđelina Džoli. Nekada s tananim obrvama, danas sa fino oblikovanim, taman dovoljno jačim i gušćim, Anđa nam pokazuje koliko zaista znači ovaj ukras lica.

Adel

I Adel je vremenom pokazala kako dobro oblikovane obrve s malo konturisanja mogu da potpuno transformišu lice.

Gven Stefani

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Apex Aesthetic (@theapexaesthetic)

Među najdrastičnijim transformacijama s obrvama je definitivno pevačica Gven Stefani. Nekada kraljica ultratankih obrva, Gven je prešla dug put od svog nastupa u čuvenom hitu No Doubt.

Megan Markl, Dru Barimor, Džej Lo…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jess Newman (@jess_newman_brows)

I poznata gluimca Dru Barimor je jedan od upečatljivijih primera koliko obrve zapravo znače za žensku lepotu.

Srećom, Dru se odrekla ovih obrva u znaku zapete, te sada ima fino oblikovane, koje joj otvaraju lice. Slično je bilo i sa Megan Markl, BIjonse, Dženifer Lopez, ali i Kristinom Agilerom.

Nekada skoro nevidljive, danas su obrve Kristine Agilere zaista za poželeti.

I tu je još sličnih upečatljivih primera…

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Trikovi za punđu