Bivša ljubavnica Tajgera Vudsa ima 47 godina i izgleda kao milion dolara

Foto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Afera joj je uništila karijeru.

Rejčel Jukitel, bivša ljubavnica golfera Tajgera Vudsa, viđena je kako surfuje u poznatom njujorškom letovalištu Hemptonima.

Jukitel je na plaži furala beli bikini koji joj fantastično stoji suptilno naglašavajući njenu izvajanu figuru i blago potamneli ten od sunca.

Foto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Rejčel je trenutno vlasnica noćnog kluba, a u žižu javnosti je upala 2009. godine kada su svetski mediji obelodanili njenu aferu sa golferom Tajgerom Vudsom.

Vuds je inače, od 2004. bio u braku sa švedskom manekenkom Nordegrin sa kojom je dobio ćerku po imenu Sem Aleksis i sina Čarlija Aksela. Međutim 2009. je otkriveno da ju je sportista varao sa Jutekel, a kasnije je i sam priznao višestruka neverstva koja su dovela do njihovog razvoda ubrzo nakon otkrivanja afere, 2010.

Foto: Naden / PA Images / Profimedia

Rejčel trenutno radi na objavljivanju svojih memoara koji će dokumentovati ceo njen život posebno uključujući njenu vezu sa Vudsom koja se desila dok je on bio u braku sa Elis Nordegrin.

Foto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Juketel je 2021. dala izjavu povodom objavljivanja knjige, rekaviši da joj je dosta ćutanja i da želi da ispriča sve što se desilo između nje i Vudsa zato što joj je afera uništila karijeru u usponu i reputaciju, pa nakon skandala dugo vremena nije mogla da nađe nikakav posao.

Foto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Juketel se dva puta udavala, a iz drugog braka sa fudbalerom Metom Henom, od kog se razvela 2013. godine, ima ćerku Vajat Lili.

#related-news_0

***

Bonus video: TOP 10 Prelepih poznatih žena koje ponosno šetaju celulit

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram