Najpoznatijoj srpskoj manekenki su rekli da neće moći da ima decu, odgovor njenog partnera je trijumf ljubavi

Foto:Jonas Gustavsson / ddp USA / Profimedia

Slavni srpski supermodel Nataša Vojnović uživa u dugogodišnjoj ljubavi sa Miljanom Boškovićem instruktorom snoubordinga i kajtsurfinga sa kojim ima šestogodišnju ćerku Goru, koju su dobili nakon borbe za potomstvo.

Nataša Vojnović je jedna od najuspešnijih srpskih supermodela koja je ispisala istoriju mode, gradeći svoj put isključivno zahvaljujući talentu, neverovatnoj harizmi i specifičnoj lepoti. Bez skandala.

Nataša Vojnović je rođena u Brčkom 28. avgusta 1979, odakle je sa roditeljima izbegla u Beograd tokom rata, a tada je imala 12 godina.

Prvi put je zakoračila na modnu pistu 1999. godine na takmičenju Elite Model Look i odnela je pobedu.

Zatim je predstavljala Jugoslaviju na takmičenju u Nici i ušla u prvih 15 lepotica.

Tada njena karijera kreće uzlaznom putanjom.

Foto:Jonas Gustavsson / ddp USA / Profimedia

Prvi modni ugovor potpisala je sa agencijom „NEXT Model Management“ kada je imala 18 godina.

Počinje saradnju s velikim imenima svetske mode, učestvujući na nedeljama mode u Parizu i Milanu. Odmah je dobila najbolje poslove, radeći revije za modne kuće Fendi i Balenciaga.

Njeno lice je krasilo italijansko i britansko izdanje magazina Vogue. Svojom lepotom očarala je legendarnog Karla Lagerfleda. I tako je prvu modnu kampanju uradila ni manje ni više nego za čuveni „Chanel“. Bila je zaštitino lice parfema Carolina Herrera.

Foto: Jonas Gustavsson / ddp USA / Profimedia

Ostvarila je svetski uspeh o kome sanjanju mnoge devojke, ali o svom privatnom životu nikada nije volela mnogo da govori.

Nataša je već 13 godina u vezi sa Miljanom Boškovićem, instruktorom snoubordinga i kajtsurfinga.

Ljubav između njih rodila se plaži na Adi Bojani. Bila je to ljubav na prvi pogled.

„Čim sam ugledala Miljana, znala sam da je on onaj pravi, onaj koga sam nesvesno tražila sve vreme do tada. Celo to veče šetali smo plažom, pričali, smejali se i divili prirodnoj lepoti koja nas je okruživala. Posle godina provedenih na modnim pistama i na snimanjima trebalo mi je nešto jako, nešto što će me držati čvrsto na zemlji. Miljan je učinio da baš to osetim“, otkrila je Nataša u jednom intervju svojevremeno.

O sudbinskom susretu, govorio je i njen izabranik jednom prilikom.

„Ne znam šta me je tačno privuklo plavokosoj devojci koju sam tada prvi put video, ali prepoznali smo se na prvi pogled. Kad smo počeli da razgovaramo, imao sam osećaj kao da se oduvek znamo, kao da smo sve vreme do tada čekali jedno drugo“, rekao je Miljan.

Njen život dobio je potpuni smisao rođenjem ćerkice Gore u novembru 2018. godine. Međutim, beba nije došla lako.

Naime, Nataši su lekari davali male šanse da može da zatrudni. I upravo tada, u najtežim trenucima, Miljan je jednim odgovorom dao najveži dokaz ljubavi.

„Rekao sam Nataši – okej, možda ne možemo da dobijemo naše dete, ali imamo jedno drugo i to ne smemo da izgubimo. Radićemo druge stvari kao što to rade ljudi svuda u svetu“, izjavio je Miljan svojvremeno za Gloriju.

Bolno saznanje ih nije obeshrabrilo, te su na kraju iz ove borbe za potomstvo izašli kao pobednici.

„Znala sam da moram da usporim, da manje radim i putujem. Trabalo je da se opustim. Odrekla sam se kafe, slatkiša i svega što me je ubrzavalo. Čak i cigareta.

Razmišljala sam, Nataši koja je sa 12 godina izgubila detinjstvo cigareta je bila potrebna zbog buntovništva, ali ovoj Nataši više ne treba. Otišla sam mesec dana na Havaje, završila školu za učitelja joge. Posle 200 sati joge uradila sam test za trudnoću. I nismo očekivali čudo“, otkrila je Nataša jednom prilikom.

Nakon sedam godina zabavljanja, Nataša je 2018. godine na svet donela ćerku Goru, koja je ime dobila po njenoj majci, koja nažalost nije dočekala rođenje svoje unuke.

„Moja mama je bila divan roditelj. Ona je na krštenju dobila ime Gorice, njoj se nije dopadalo, pa ga je kasnije promenila u Nada. Ali ja sam joj davno, još pre devet godina, rekla da ću, ako je ikada dobijem, ćerku nazvati Gora. I jesam, a od kada sam se ostvarila kao mama, najbliža sam svojoj majci. Stvorio se taj za mene toliko željeni krug: majka, Gora i ja, pa tetke i sve druge divne žene iz moje porodice“.

Iako su dugo zajedno, par i dalje ne razmišlja o braku.

„Ne žurimo. Miljan mi je to predlagao, ali srce je važnije od papira. Svakako ćemo to jednom uraditi. Možda kada budemo imali 70 godina. To bi bilo lepo, krunisati vezu posle mnogo zajedničkih godina, a ne na početku, i onda se raspasti sa osmehom“, zaključila je manekenka.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram