Najboljoj drugarici Slobode Mićalović predviđali su veliku karijeru, a ona je našla sreću daleko od glume

Foto:instagram/anafranic_/

Iznenadićete se kada vidite čime se čuvena Daca iz Mješovitog braka danas bavi.

Da je život pun iznenađenja potvrđuje i Ana Franić.

Ona je sa 17 godina upisala Akademiju u klasi sa Slobom Mićalović, sa kojom je i dan danas najbolja drugarica, i već od samog početka bila je zapažena i priznata u svetu glume. Sarađivala je sa najznačajnijim rediteljima i glumcima, a njenom talentu smo mogli da se divimo u predstavi „Kraj sad“ i filmu „Diši duboko“ – prvom lezbejskom filmu, pa ipak najpoznatija je po ulozi Dace u Mješovitom braku.

View this post on Instagram

A post shared by Ana Franic (@anafranic_)

Uprkos fantastičnoj karijeri i uspesima koje je nizala, Ana je odlučila da da primat ljubavi i preseli se u Hrvatsku, gde je sa mužem Markom Ižakovićem dobila dvoje dece. Nakon razvoda i skoro 10 godina koliko nam je nedostajala na javnoj sceni, Ana se vratila u Srbiju i potpuno promenila način života.

Iako je u Hrvatskoj radila u pozorištu, po povratku u Srbiju snima „Ime naroda“ i „Močvara“.

Ana je osim u glumi, svoju sreću pronašla i u crossfitu, pa pored zvanja glumice uz njeno ime ide i titula Crossfit atlete. Ona danas izgleda potpuno drugačije u odnosu na onu Dacu koju pamtimo.

View this post on Instagram

A post shared by Ana Franic (@anafranic_)

Ana je u potpunosti posvećena treninzima, koje često postavlja na svoj profil, a koji čak i preko videa deluju dosta naporno. Iz tog razloga ona posvećuje posebnu pažnju svojoj ishranu, pa tako i ispod jednog posta kaže: „Osmeha i čipke SA, pizze i oblomovštine BEZ“.

View this post on Instagram

A post shared by Ana Franic (@anafranic_)

Osim belog testa, Ana izbegava i šećer. Možda je baš iz toga i proisteklo ime njene online stranice koja pruža podršku ženama. Na stranici 𝘚𝘜𝘎𝘈𝘙𝘓𝘌𝘚𝘚 𝘣é𝘣é𝘴, Ana govori o tome kako svaka žena treba da živi svoju prirodnu žensku energiju, i vrlo često deli motivacione poruke o radu na sebi i ličnom razvoju.

Pored mentalnog rada na sebi, ona se trudi da žene podstakne na redovno treniranje, iz tog razloga je razvila Beauty Booty online program koji čak i sama Ana prati.

View this post on Instagram

A post shared by Ana Franic (@anafranic_)

Bonus video: Televisa presenta: Prelepa Srpkinja Marija je buduća zvezda Meksika

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram