Muž princeze Judžin mora da objasni nezgodne fotke s jahte

Judžin i Džek Foto: Jonathan Hordle / Shutterstock Editorial / Profimedia

Suprug britanske princeze Judžin, Džek Bruksbank, verovatno će morati da objašnjava supruzi šta je radio na odmoru. Naime, paparaci su ga fotografisali kako pije vino dok je okružen manekenkama, sa kojima je bio u prisnom zagrljaju na jahti kod obale Italije.

Britanski menadžer bara (35) provodi vikend na otmenom mediteranskom ostrvu Kapri, dok je njegova supruga istala u Vindzoru kako bi se brinula o njihovom petomesečnom sinu.

Judžinin suprug proveo je petak na luksuznoj jahti, istražujući pećine oko obale Kaprija.

Pridružili su mu se bivša urednica časopisa „Glamour“ Rejčel Zalis i manekenka Marija Bucelati, koja je uslikana u zagrljaju sa Bruksbankom.

*

Na brodu je bila i italijanska manekenka Erika Pelosini, koju je Bruksbank navodno vodio ka jahti s rukom na leđima.

*

Izvor blizak Bruksbanku rekao je britanskim medijima da Judžin nije pošla sa njim jer je „bio tamo da radi“. Naime, Bruksbank je pravio koktele na glamuroznom „amfAR Gala“ dobrotvornom balu.

Bruksbank navodno mrzi svoj bivši nadimak „barmen Džek“, koji je stekao tokom njegovog karijere u restoranu i vinskom baru u centralnom Londonu.

Baš u to vreme je upoznao Judžin, 2010. godine. Sreli su se tokom skijanja u Švajcarskoj, a venčali su se u dvorcu Vindzor 2018. godine.

Par sada živi na imanju Frogmor kotidž i navodno plaćaju kiriju princu Hariju i Megan Markl.

***

Bonus video: Prvo gej venčanje

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram