Rođaka princeze Dajane se udala u pet raskošnih haljina

Kiti Spenser
Kiti Spenser Foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Rođaka princeze Dajane, Kiti Spenser (30) udala se za milionera Majkla Levisa (62) u italijanskom zamku iz 17. veka. Da je venčanje bilo raskošno malo je reći - detalji sa ceremonije ukazuju na luksuz bez premca.

Nevesta, koja je ćerka erla Spensera i njegove prve supruge Viktorije Lokvud, nosila je čak pet haljina koje joj je dizajnirala modna kuća Dolce & Gabbana.

Italijanski dvojac takođe je obukao njene svatove.

Kiti i njen suprug, koji je pet godina stariji od njenog oca, pripremali su se za venčanje još pre pandemije, nakon što ju je zaprosio neposredno pred Božić 2019. godine. Oni su diskretno počeli da izlaze 2018. godine.

Dolce & Gabbana tim je proveo oko šest meseci kreirajući Kitinu glavnu venčanicu u njihovom ateljeu u Milanu.

„Bili su to lepi i emotivni trenuci. Jedna od inspiracija je definitivno njena ljubav prema Italiji. Kiti je zaljubljena u našu prelepu zemlju i njenu bogatu istoriju, umetnost i kulturu“, rekao je Dolče.

„Ali ona je takođe devojka koja je veoma vezana za svoje poreklo, za Englesku; njenom nasleđu velike viktorijanske ere. I kao i svi Englezi, ona ima veliku strast prema svim vrstama cveća“, istakao je Gabana.

Noć pre venčanja, Kiti je nosila bebi-plavu haljinu od tila sa navezenim cvećem – takođe sa potpisom kuće Dolce & Gabbana.

Nakon glavne ceremonije, presvukla se u ručno oslikanu svilene haljinu ukrašenu cvećem i kristalima.

Potom se treći put presvukla na svoj veliki dan, i to u novu Dolce & Gabanna koktel haljinu izvezenu srebrnim i zlatnim perlicama.

Peta haljina koju je nosila ima zeleni gornji deo i istaknutu mašnu.

Par će inače živeti u kući u Londonu, vrednoj 19 miliona funti, koju je Kiti nedavno potpuno preuredila. Njen suprug Levis takođe provodi vreme u poreskoj oazi Monaka, gde ima drugu kuću.

Njegova porodica ima skromne korene; deda je pobegao od progona nacista u Letoniji i preselio se u Južnu Afriku, gde je osnovao uspešnu kompaniju za nameštaj.

Kiti je odrasla upravo u Južnoj Africi, a kasnije je započela karijeru modela.

***

Bonus video: Bezvremenska lepota Monike Beluči

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram