Monika Levinski se pojavila na crvenom tepihu i svi su zapanjeni njenim izgledom

Foto: : Fred Duval/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nismo je videli dugo.

Monika Levinski (49) koja se danas bavi aktivizmom i pisanjem, pojavila se na premijeri filma „What’s Love Got to Do with It?“ u Londonu.

Nismo je videli dugo, a izgledala je vrlo glamurozno.

Nosila je pantalone koje su istakle njenu figuru peščanog sata, kao i kratku svetlucavu jaknu. Primetno je da sada izgleda mnogo bolje nego ranije.

Foto: : Stuart Hardy/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Predsednik Bil Klinton priznao je da je imao aferu sa Monikom dok je bila pripravnica u Beloj kući 1995. i 1996. godine. Afera je dovela do opoziva Klintona i bila je veliki međunarodni skandal.

Monika je postala slavna, a kasnije je to iskoristila tako što je pokrenula sopstvenu liniju torbica i imala niz pojavljivanja u medijima i televiziji.

Foto: : Stuart Hardy/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Kasnije je magistrirala psihologiju u Londonu pre nego što je započela karijeru kao aktivistkinja.

Ovako je izgledala pre 17 godina:

Foto : Mr. JCY / Shutterstock Editorial / Profimedia

Monika je ranije priznala da se osećala kao da je izgubila svoju ‘svrhu’ nakon seks skandala. Rekla je da je njeno raspoloženje postalo „veoma, veoma mračno“ kada je shvatila da je situacija progutala njen život.

Ona je imala samo 22 godine kada je započela seksualnu vezu sa predsednikom.

„Živim u Los Anđelesu već neko vreme. Prošle godine sam se vozila delom autoputa na kojem dugo nisam bila. Setila sam se da sam se vozila tim putem do Pasadene da kupim nešto u Targetu, a zatim kući, pa sledećeg dana opet tako – jer mi je to oduzimalo vreme tokom dana. Nisam imala svrhu. Svi ti blještavi naslovi, vicevi na moj račun i sve druge stvari – bio je to tihi očaj“, izjavila je u septembru prošle godine.

***

BONUS VIDEO: Poznate žene koje izgledaju sve bolje kako stare

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram