Nevaljala arapska princeza koju je afera sa telohraniteljom koštala braka

arapska princeza
Foto: Adrian DENNIS / AFP / Profimedia

Princeza Haja iz Dubaija navodno je platila 1,2 miliona funti da sakrije ljubavnu vezu sa svojim telohraniteljom.

Bivša supruga milijardera, vladara Dubaija, navodno je svom britanskom ljubavniku telohranitelju platila 1,2 miliona funti i obasipala ga raskošnim poklonima kako bi njihova afera bila tajna. Pisalo se i da mu je zbog ucene dala sveukupno devet miliona funti, ali bez uspeha jer se na kraju za njihovu vezu saznalo.

Sve je počelo 2015. kada je princeza Haja, šesta supruga šeika iz Dubaija Mohameda bin Rašida Al Maktuma, zavela tada 37-godišnjeg Rasela Flauersa. Zajedno su bili do 2017. godine.

Za ovu kraljevsku aferu saznalo se tokom saslušanja u sudu, nakon što je njen suprug podneo zahtev za razvod zbog prevare.

Bio je to najveći brakorazvodni slučaj u britanskoj pravnoj istoriji – nagodba od preko 500 miliona funti.

Tada je puklo sve – i da je princeza svom dragom polanjala cveće sa gotovinom, starinsku pušku od 50.000 funti, sat od 12.000 funti i personalizovanu tablicu sa Raselovim imenom, piše republicworld.com.

Da sve bude intrigantnije, ona je navodno platila 1,2 miliona funti i trojici drugih telohranitelja kako bi ćutali o njenoj ljubavnoj vezi.

Ljubavnikova žena saznala za aferu preko fotografija

Flauersova supruga je navodno postala sumnjičava prema svom mužu nakon što je kod njega pronašla fotografije princeze Haje kako pozira u kupaćem kostimu. Njenu sumnju je dodatno podgrejalo to što je on u jednom trenutku počeo da vežba sa ličnim trenerom, ali i to što mu je pronašla pakovanje kondoma među stvarima.

Mediji su pisali kako je bila slomljena kada je saznala sve i kada se odlučila za razvod posle četiri godine braka.

S druge strane, Hajin brak sa šeikom je trajao nešto duže. Venčali su se 2004, a razveli 2019. Haja je inače polusestra jordanskog kralja. Diplomirala je na Univerzitetu u Oksfordu u Engleskoj.

Dva meseca posle razvoda Haja je pobegla iz Dubaija i zatražila azil u Evropi za sebe i svoje dvoje dece. Na kraju se preselila u Veliku Britaniju i dobila starateljstvo nad decom, a šeik je prozvan nasilnikom.

BONUS VIDEO: TOP 10 najlepših devojaka i žena tenisera

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram