Kraj bajke: Veliki sunovrat Megan Markl

megan markl
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Čini se da Amerika okreće leđa Harijevoj supruzi.

Kada su Megan i Hari, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, pobegli iz britanske kraljevske palate pre dve godine, Amerika ih je dočekala raširenih ruku. Javnost i štampa su progutali svaki detalj njihove potresne priče o rasizmu i odbijanju u kultnom intervjuu sa Oprom Vinfri.

Ubrzo su njih dvoje počeli da grade svoje gnezdo u SAD, gledajući da budu što bliže holivudskim zvezdama i superbogatašima. Odavali su utisak filantropa, koristili svoje kraljevske titule, približavali se milionskim poslovima. I to je većini Amerikanaca bilo prihvatljivo, ako ne i za divljenje.

Ipak, samo dve godine kasnije, čini se da Ameriku sve to počinje da zamara. A to svakako treba da brine Megan i Harija jer oni treba da zadrže interesovanje javnosti za sebe ako žele da priušte sebi raskošan način života u Montesitu.

Sve to je otkriveno do detalja u vojvotkinjinom najnovijem intervjuu za njujorški modni sajt The Cut.

Pritom, kako je Dejli mejl nedavno izvestio, naslovna stranica Njujork posta bila je zapravo najnoviji medijski napad na Megan, i to sve s naslovom „Devojčica i tijara: Razmažena princeza Megan i dalje kuka o kraljevskoj porodici“.

Još važnije, cenjeni Vašington post ju je upozorio da, „ako bi da uspe u medijima, mora da ostavi kraljevske traume iza sebe“.

U svakom slučaju, prekretnica u odnosima Saseksa sa SAD može se videti kao taj intervju za The Cut.

Istaknuti su Meganini bizarni i povremeno smešni komentari, kao što je zapanjujuća tvrdnja da je njeno pridruživanje kraljevskoj porodici bio trenutak međunarodnog slavlja koji se može uporediti sa oslobađanjem Nelsona Mandele.

Tu autor nagoveštava da je Megan daleko više proračunata i zaokupljena samom sobom nego što bi ona želela da verujemo.

Navodi se da vojvotkinja „ponekad razgovara kao da ima malog producenta u svom mozgu, koji režira ono što kaže“.

Na sve to, jedan iskusni američki novinar je rekao: „Pitate se da li oni još uvek mogu da se oslone na bilo koga od nas da budemo uz njih? Ne mogu da očekuju da ćemo im zauvek ukazivati poštovanje.“

BONUS VIDEO: Poznate žene koje izgledaju sve bolje kako stare

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram