Miodrag Radonjić posle dužeg vremena u javnosti sa suprugom – lepa psihološkinja blista u poodmakloj trudnoći

Drugo stanje joj baš prija.

Premijera ruskog filma „Sluga 2“ u kojoj glavnu ulogu igra Miloš Biković održana je sinoć u Beogradu, a među brojnim poznatim ličnostima koje su došle da ga podrže bio je Miodrag Radonjić.

Miodrag Radonjić koji se proslavio ulogom Baće u „Južnom vetru“ došao je na premijeru ruku pod ruku sa lepom suprugom psihološkinjom Milicom Mikić koja je u poodmlakloj trudnoći. I oni su privukli najveću pažnju prisutnih.

Antonio Ahel/ATAImages
Antonio Ahel/ATAImages
Antonio Ahel/ATAImages
Antonio Ahel/ATAImages

Životna saputnica našeg glumca blistala je braon haljini preko koje je nosila sivi kaput, dok se on opredelio za crnu jaknu i džemper, koje je ukombinovao sa klasičnim džinsom.

Dobro raspoloženi i nasmejani par pozirao je pred fotoreporterima i primetno je koliko jedva čekaju da u njihov dom stigne prinova.

Inače, Miodrag Radonjić i Milica su u braku od 2020, a te godine dobili su i sina Savu.

Glumac je suprugu Milicu dugo čuvao od radoznalih pogleda, a jednom prilikom je istakao šta najviše voli kod nje.

„Njenu neposrednost, sigurnost i otvorenost ka životu. Ona nikada ne ustukne pred nekim problemom ili preprekom. Veoma je stabilna i sigurna u sebe. Naši stavovi se podudaraju u mnogim situacijama i to je ono što nas čvrsto veže“.

U ranijem intervjuu za Zadovoljna.rs, Miodrag je imao i zanimljiv savet za sve mlade roditelje.

„Roditeljima bih savetovao da se ne plaše ničega, da nemaju nikakve predrasude, jer je sve jednostavnije nego što se čini. To je jedan mali čovek koji ne može da im promeni život na gore“, rekao nam je.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram