Ko je lepa Tamara sa kojom je Lola Smiljanić dobio sina, a koju obožavaju najbolje obučene Srpkinje

U braku su četiri godine.

Nekadašnji fudbaler Partizana Milan Lola Smiljanić postao je otac, nakon što je njegova supruga Tamara Čupković na svet donela sina.

Nakon što je srećna vest preplavila medije, mnogi se pitaju ko je lepa izabranica čuvenog fudbalera koji je letos „okačio kopačke o klin“, jer se sa njom gotovo nigde ne pojavljuje u javnosti.

Rasterećen od treninga i fudbala, Lola sada može potpuno da se posveti svojoj supruzi i tek rođenoj bebi.

Milan Lola Smiljanić i njegova supruga u braku su četiri godine, a sudbonosno „da“ izgovorili su 2. juna 2019. godine u Beogradu, pred oko 200 zvanica nakon više od tri godine veze. Kum im je bio fudbaler Nemanja Tomić, a među gostima bili su i Ivica Iliev, Aleksandar Mitrović, Danko Lazović, Zoran Tošić Bambi, kao i Duško Tošić.

Antonio Ahel/ATAimages
Antonio Ahel/ATAimages

U to vreme kada su se zakleli na večnu ljubav, Tamara je još uvek bila studentkinja Pravnog fakulteta.

Tamara nije nosila belu, već nešto drugačiju venčanicu, u boji šampanjca.

Mladin autfit za crkveno venčanje u Hramu Svetih Apostola Petra i Pavla je međutim tada podelilo javnost. Neki su je kritikovali da nije primereno da u crkvi nosi venčanicu sa dubokim dekoltetom i velikim izrezom na leđima.

Sa druge strane, bilo je i onih koji su komentarisali da nije ni prva ni poslednja koja tako izgleda na venčanju u crkvi, te da je zablistala pred zvanicama.

Lola i Tamara upoznali su se tokom njenih studija, a spojili su ih zajednički prijatelji.

„Milan je oduvek bio poznat kao veliki zavodnik. Međutim, otkako je upoznao Tamaru pre nekoliko godina, potpuno se skrasio. Tamara i Lola su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i ljubav je odmah planula. Ona nije kao druge devojke sa kojima je fudbaler bio, studira Pravni fakultet i uopšte nije iz javnog sveta. Zato na internetu ne postoji nijedna njena slika, a sa Smiljanićem ne voli da se pojavljuje na javnim događajima“, ispričao je medijima tada izvor blizak paru.

Ko je lepa Tamara Čupković? 

Antonio Ahel/ATAimages

Tamara se ne eksponira u javnosti, profil na Instagramu joj je zaključan, ali je među ljubiteljima mode poznata po istančanom i prepoznatljivom stilu.

Harizmatična Tamara je pokrenula svoj brend pod nazivom „Lamour“, a mnogi su saglasni da je veoma talentovana dizajnerka i pravo osveženje na modnom nebu.

Njene originalne i elegantne modne kreacije su pronašle put do žena koje drže do sebe, a najbolje obučene Srpkinje prosto lude za njenim haljinama.

BONUS VIDEO:

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram