Ovo je suprug Vesne Trivalić zbog kog je napustila Srbiju: Veoma je cenjen u svom poslu, nikada se nisu pojavili zajedno u javnosti

Z. Milutinovic/ATAImages

Imaju sina Nikolu.

Vesna Trivalić je osvojila srca publike legendarnom Cakanom u seriji „Otvorena vrata“, kao i Bisenijom iz „Porodičnog blaga“, ali i brojnim drugim zanimljivim ulogama. Na vrhuncu karijere odlučila da je da na prvo mesto stavi ljubav, te se zbog partnera preselila u Dubaji pre skoro dve decenije.

Iako je neko vreme nije bilo, vratila se glumi na velika vrata i nastavila da nas oduševljava svojim raskošnim talentom i neverovatnim transformacijama.

Sa druge strane, sve ove godine se trudi da svoj privatni život drži u strogoj tajnosti, te malo ko zna za koga je omiljena jugoslovenska glumica udata. Gotovo nikada se sa partnerom nije pojavila na cvenom tepihu ili nekom prestoničkom događaju, te vrlo retko gostuje i u emisijama, a na pitanje i porodici ne odgovara.

Naime, Vesna je sudbonosno „da“ izgovorila plastičnom hururgu Nenadu Panduroviću 2006. godine i sa njim je dobila sina Nikolu.

Kako je njen muž, kada su se upoznali, počeo da gradi karijeru u Dubaiju, glumica je pristala da se preseli u toplije krajeve. Nenad je izuzetni posvećen Vesni i sinu, kao i svojoj profesiji, te je sa godinama iskustva postao pravi stručnjak.

„Važno mi je da su mi uvek tu muž i dete, da vodim računa o njima, da ih volim, a vole i oni mene“, bila je jedna od retkih Vesninih izjava o najbližima, piše Kurir Stil.

Inače, Vesna Trivalić se prošle godine vratila u Srbiju sa porodicom, posle 17 godina života u Dubaiju.

„Stavite dve moje rečenice. Važne su moje mlade kolege, a ne ja. Možete da napišete da se vraćam u julu posle 17 godina života u Dubaiju u Srbiju. Sin će na jesen upisati fakultet. Išle su mu dobro fizika i matematika, ali će na književnost“, rekla je Trivalić prošle godine za Kurir.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram