Suprug Nele Mihailović je brat njene koleginice: U braku su duže od dve decenije i imaju dvoje dece

Antonio Ahel/ATAImages

Snajka i zaova se slažu odlično.

Glumica Nela Mihailović našla je čoveka svog života pre nešto više od dve decenije, kada je upoznala kompozitora Vladimira Petričevića, a zatim i stupila u brak sa njim.

Njihova ljubavna priča traje od tada, a u međuvremenu su postali roditelji dve devojčice – Marte i Petre, koje su njihov centar sveta.

Suprug Nele Mihailović je rođeni brat naše poznate glumice Suzane Petričević, a Nela je svojevremeno pričala u kakvom je odnosu sa zaovom.

„Odavno pričamo o tome da bi bilo zgodno i lepo da uradimo neki posao zajedno i to se sada desilo. Obe smo u dobrim životnim i poslovnim energijama, u glumačkoj zrelosti, tako da je ovo bio pravi trenutak za saradnju“, rekla je jednom prilikom Nela, kada su Suzana i ona radile na ostvarenju „Plastika“ .

Takođe, Suzana je potvrdila da se sa snajkom slaže gotovo idealno:

„I da mi Nela nije snaja, radila bih sa njom. Fenomenalna je i privatno i profesionalno, i kao snaja i kao koleginica“, rekla je glumica.

Brak Nele i Vladimira, naizgled je savršen, ali su pre izvesnog vremena, prema rečima glumice, imali određene trzavice, kao i krizu, koju su uspešno prevazišli.

Jednom prilikom, kompozitor se osvrnuo na početak njihove veze i otkrio da su verovali jedno u drugo i da je to bila formula za njihov uspeh.

„Kad smo započinjali zajednički život, prognoze baš i nisu bile neke, da budem iskren. Ona mlada, talentovana glumica tek na početku karijere, ja u tom trenutku već afirmisani muzičar, koji je upravo napustio rokenrol i odlučio da bude, zamislite, kompozitor primenjene muzike u Srbiji devedesetih. Možete misliti koliko je to u onom ludilu, bedi i primitivizmu devedesetih delovalo perspektivno. Međutim, mi se na to nismo obazirali, bili smo vredni i uporni, verovali smo jedno u drugo i eto nas danas ovde gde jesmo „, rekao je svojevremeno Vladimir Petričević. , piše Kurir Stil.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram