Novogodišnje odluke koje treba da usvojiš od poznatih Srpkinja – i procvetaćeš

Foto:Arhiva Nova.rs; ATA Images; privatna arhiva; shutterstock

Zacrtajte smernice.

Decembar je vreme kada sumiramo godinu koju ispraćamo i poslovne i privatne uspehe. Tada obično zastanemo, razmislimo i donosimo novogodišnje odluke. Stoga, mi smo izabrali novogodišnje odluke poznatih Srpkinja koje svaka žena može da usvoji i da preokrene život na bolje. Sebi, ali i drugima.

Dragana Mirković 

dragana mirković
Dragana Mirković Foto:M.M./ATAImages

Dragana Mirković još jednom je pokazala koliko je, jednostavno, velika. Kao čovek, kao žena, kao majka. Jedna od najvećih muzičkih zvezda je donirala milion dinara za kuću dvanastogodišnje devojčice Anđele Tasković iz Lepčinca, koja živi daleko od civilizacije i svih svojih školskih drugara, na vrhu planine sa iznemoglim roditeljima i sestrom.

Maja Nikolić 

Maja Nikolić Foto:Ivan Dinić/Nova S

„Moja novogodišnja odluka je da se ponovo setim moje divne prijateljice koja je nutricionistkinja i da krenem da živim ponovo po njenim pravilima. Tako da ja imam vrlo jasnu novogodišnju odluku“, kaže Maja i zaključuje da je u suštini jedino važno da svi budemo samo srećni i zdravi“, otkrila je svojevremeno voditeljka Maja Nikolić za Zadovoljnu.

Marija Kilibarda

Marija Kilibarda Foto:Amir Hamzagic/ATAImages

„Novogodišnja odluka ‘više putovanja“, otkrila je Marija Kilibarda svojim pratiocima jednom prilikom.

Nataša Bekvalac

nataša bekvalac
Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

„Ne znam zašto vam ovo pišem, ali imam potrebu. Lagala sam vas. Ostavila sam cigarete i nisam više zapalila nijednu, ali… pušim elektronske… Evo sada se slikam uz obećanje sebi da od 2. januara ostavljam i elektronske i onda sam lutkica, slobodna, bez poroka, lutkica za poželeti. Pišem datum i gledam sliku“, napisala je Naraša Bekvalac jednom prilikom na Instagramu, pa pomenula i sestru Tanju Mrkić, koja joj se priključuje u ovoj odluci.

Branislava Antović

Antonio Ahel/ATAImages

„Nisam donela mnogo novogodišnjih odluka, ali one koje jesam ubeležila u svoj planer odnosile su se uglavnom na posao i lični napredak. Ipak, jedna se ticala čistog zadovoljstva. Tačnije, čistog zadovoljstva protkanog učenjem jer retko šta nas podučava bolje od putovanja. Još kada su posredi putovanja po sopstvenoj zemlji, onda to ”učenje” ima dodatnu težinu. Jer učiti o sopstvenoj zemlji, zapravo znači učiti o nama samima. Tako se na mojoj listi odluka našla i ona koja se odnosi na što češća putovanja Srbijom i što detaljnije upoznavanje sa krajevima koje na tim putovanjima obilazim. Istina, nije ovo nova odluka, ali nov je moj odnos prema njoj – nikad nisam bila ozbiljnija“, otkrila je svojim pratiocima svojevremeno novinarka i blogerka.

Jovana Gavrilović

Antonio Ahel/ATAImages

„Moja novogodišnja odluka je da prestanem da govorim „ne mogu“ kad mogu ali ne želim“, rekla je glumica.

Ana Stanić

Ana Stanić Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

„Nova godina simboliše nov početak i zato treba razmisliti o svemu. Zato ja imam želju da malo više sledeće godine ugađam sebi“, rekla je Ana Stanić jednom prilikom za Zadovoljnu.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram