Miljenik žena imao teško detinjstvo: Zlostavljao ga muškarac

Metju Mekonahi, Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Ko bi rekao da je Metju Mekonahi imao tako teško detinjstvo?

Danas je Metju Mekonahi jedan od najplaćenijih i najcenjenijih glumaca. Na putu do slave, Metju je prošao sve, a svojevremeno je otkrio da je kao tinejdžer bio zlostavljan i ‘ucenjen’ da ima seks.

Takođe je naveo da je od njega zatraženo da izgubi nevinost sa samo 15 godina. U svojim memoarima ‘Greenlights’ poznati glumac je napisao:

‘Prvi put su me ucenili seksom kad sam imao 15 godina. Bio sam siguran da idem u pakao zbog predbračnog seksa. Muškarac me zlostavljao kad sam imao 18, napao me i onesvestio me u zadnjem delu kombija’, otkrio je poznati glumac koji do tada nije pričao o ovom užasnom iskustvu.

Uprkos ovom jezivom događaju, Metju tvrdi da se nikada nije osećao kao žrtva.

‘Nikad se nisam osećao kao žrtva. Imam puno dokaza da se svet ujedinio da me usreći’, rekao je.

Metju Mekonahi, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Iako otac troje dece prije nije govorio o incidentima, Mekonahi je u prošlosti javno podržavao dobrotvorne organizacije za pomoć žrtvama seksualnog zlostavljanja.

U knjizi Mekonahi takođe piše o šokantnom otkriću da je njegov otac umro ‘dok je doživljavao orgazam’ tokom seksualnog odnosa sa svojom suprugom, glumčevom majkom.

U odlomku objavljenom u časopisu People, naveo je:

‘On je bio moj otac. Niko i ništa ga nije moglo ubiti. Osim moje majke. Uvek je govorio meni i mojoj braći: ‘Momci, kad budem odlazio, vodiću ljubav s vašom majkom’, i to se dogodilo. doživio je srčani udar kada je dostigao svoj vrhunac.’

Inače, ‘Greenlights’ je jedna od najprodavanijih knjiga u poslednjih 10 godina, što ni sam glumac nije očekivao kada ju je objavio.

Metju Mekonahi, Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Mekonahi je rođen 1969. u gradiću Uvaldeu u Teksasu. Njegova majka, Meti Ketlin, bila je spisateljica i učiteljica, a njegov otac DŽim bio je lokalni naftni biznismen koji se nakon srednje škole gotovo profesionalno bavio američkim fudbalom.

‘Najmlađi sam od trojice braće i sin sam roditelja koji su se dva puta rastali i tri puta venčali jedno s drugim’, napisao je glumac.

Iako je nekoliko puta u svojoj biografiji istaknuo da jako voli svoje roditelje, priznao je i da je bilo teško odrastati u nezdravom okruženju. Turbulentan odnos svojih roditelja dočarao je u svojoj biografiji kroz nekoliko primera.

Setio se jedne večeri kada je imao samo pet godina i kada je njegov tata tražio još jednu porciju krompira za večeru.

‘Jesi li siguran da želiš još, debeli?’ pitala je njegova mama, a onda se nastavila rugati zbog njegove težine, a Metju i njegova braća znali su da se sprema nešto loše.

‘Tata je prevrnuo ceo sto, ustao i krenuo prema mami, a ona je odmah otrčala da zove policiju’, napisao je.

Stvari su se tada pogoršale jer je njegov otac pritisnuo mamu o zid, a ona ga je udarila slušalicom u lice i razbila mu nos.

Zatim je opisao njihovu borbu u kojoj je ona imala nož u ruci, a on flašu kečapa. Na kraju su oboje bili prekriveni kečapom i krvlju, dok su se Metju i njegova braća krili iza kauča.

‘Pali su na kolena na kuhinjski pod, koji je bio prekriven kečapom i krvlju… i počeli voditi ljubav’, prisetio se glumac u svojoj biografiji.

‘Tako su se moji roditelji voleli’, zaključio je.

Knjiga, koja je otkrila nepoznate detalje o životu slavnog glumca, nastala je nakon 52 dana izolacije u pustinji u Teksasu, prenosi Azra.ba.

***

Bonus video: Dodela Oskara 2022. – poznati na crvenom tepihu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram