Stan Une Krlić idealan primer kako da urediš mali prostor

una krlic
Foto: Instagram/unakrlic

Odličan spoj estetike i praktičnog.

Una Krlić je model i influenserka poznata po upečatljivom stilu. Sada je Una pokazala da, kao i u odevanju, ima sjajan osećaj i za uređenje enterijera. Ona se nedavno pohvalila fotografijama svog sveže sređenog stana koji podseća na one iz magazina.

Una je jedva dočekala da pratiocima na Instgramu pokaže kako sve izgleda.

„U prethodnih godinu dana uložili smo ogromnu ljubav i energiju kako bi sve bilo kako smo zamislili“, kaže Una.

Njen stan sada je primer idealnog spoja estetike i praktičnosti.

„Iskorišćen prostor maksimalno, sa mnogo skrivenih elemenata je ono što sam želela i što je arhitekta genijalno smislio i nacrtao.“

U sve se uklopio dijzajner enterijera koji se posvetio svakom detalju, od stola do plakara, kuhinje, komoda, skrivenog cipelarnika…

U jednoj od Uninih soba spajaju se bež nijanse – tepih, zavese, police – dok je ostatak nameštaja u konstrastnoj crnoj boji – fotelja i stočić. Veliko ogledalo na plakaru odličan je trik da prostor deluje veće.

Foto: Instagram/unakrlic

I u trpezariji ima dosta bež tonova, s tim što su oni sjajno uklopljeni u sve popularniju pastelnu tirkiznu boju.

Dnevna soba puna je svetlosti, a sve deluje još otvorenije zahvaljujući svetlim tonovima ugaone garniture i velikim prozorima.

Veliki prozori su i u spavaćoj sobi i na njima su pune bež zavese do poda. Svedeni tonovi i jednostavni umirujući elementi su i u ovoj prostoriji. I tu ponovo vidimo spoj peščanih nijansi i crnih detalja.

Kuhinja u pastelnoj zelenoj puna je elemenata koji idu uglavnom do plafona i uz koje je iskorišćen svaki centimetar prostora, što je sjajno za odlaganje potrepština.

Vrlo zanimljiv je ugaoni deo koji je idealan za manje kuhinje jer se ostali elementi uz njega mnogo lakše uklapaju.

Foto: Instagram/unakrlic

Zanimljivo je da smo od Une navikli da dobijamo uvek dobre ideje za oblačenje, a sada smo dobili i mini-vodič za opremanje stana. Ako uskoro planirate da nešto promenite u svom prostoru, ovde ćete sigurno naći makar malo inspiracije.

Foto: Instagram/unakrlic

BONUS VIDEO: Boemski salonac u kojem je uhvaćen stari duh Zemuna

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram