Megan Markl uslikana prvi put posle vesti o bolesti kralja Čarlsa – postupkom razbesnela Britance

DPPA / ddp USA / Profimedia

Megan Markl je viđena je prvi put otkako je princ Hari odjurio svom ocu Čarlsu nakon što je otkriveno da kralj ima rak.

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl nasmejala se dok se vozila pored svoje 14 miliona dolara vredne kuće u kalifornijskom Montesitu.

Izgledala je opušteno za volanom svog Range Rovera, lice je sakrila velikim sunčanim naočarima i kačketom, a dok je prolazila pored paparaca popila je gutljaj kafe.

Bilo je to prvi put da je Megan Markl fotografisana otkako je princ Hari doleteo u London kako bi posetio svog bolesnog oca.

Naime, princ je krenuo na putovanje kako bi video kralja Čarlsa odmah nakon što mu je ovaj saopštio šokantnu vest da mu je dijagnostikovan rak. Britanski mediji pišu da je Hari proveo svega 45 minuta sa svojim ocem i kraljicom Kamilom pre nego što je krenuo na put nazad u Ameriku. Čarls je navodno bio jako nezadovoljan što je morao da čeka Harija jer je želeo da ode u Sandringam kako bi se malo odmorio u miru i tišini.

Otac i sin kratko su se sreli pre nego što su kralj i Kamila odvezeni u Bakingemsku palatu gde ih je čekao helikopter da ih preveze u Sandringem. Harijeva poseta nije uključivala susret s njegovim bratom i prestolonaslednikom princom Vilijamom, niti bratovom suprugom Kejt Midlton koja se oporavlja od operacije.

„Vilijam je danas pokazao da se odrekao Harija, ne želi da ga vidi, a verovatno mu se više ni ne sviđa. Hari jednostavno nije deo njegovog života’, rekla je za DailyMail.com kraljevska stručnjakinja Dženi Bond.

Megan i Hari Foto: DPPA / ddp USA / Profimedia

„Jaz između njih sad je jako dubok, što vidimo po tome da je Hari došao, a nisu se videli. Pitam se hoće li se ikada pomiriti“, dodala je.

S druge strane, Ričard Ficvilijams smatra da činjenica da je princ Hari uopšte doputovao daje nadu u pomirenje.

„Činjenica da je kralju dijagnostikovano nešto za što milioni ljudi znaju da je opasno po život promenila je ceo odnos između kraljevske porodice i Saseksovih. Jedini način da se porodica bori protiv raka je da se okupi“, uveren je.

Osim Megan, u London nisu došla ni njihova deca Arči (4) i Lilibet (2), piše Story.hr.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram