Šta joj se dešava? Svi zabrinuto gledaju u noge Megan Markl na novim slikama

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Promena je drastična.

Vojvotkinja od Saseksa (42) Megan Markl primećena je u petak u Montesitu sa prijateljicom Keli Meki Zajfen, suosnivačicom „Udruženje mama“. Prijateljice i saradnice, ručale su u restoranu „Pane e Vino“, a zatim se zaputile ​​u šoping u obližnji butik „Vendi Foster“, iz kojeg su obe ponele pune kese.

Megan je za ovu priliku odabrala kombinaciju u kojoj je retko viđamo. Umesto klasične elegancije, strukiranih odela i haljina do kolena, odlučila se za crni top i kratki zeleni šorts, ravne sandale, a od aksesoara je dodala crne naočare za sunce i veliku prugastu torbu brenda Cesta Collective.

Iako na fotografijama Megan izgleda izuzetno srećno i deluje da je Kalifornija pravi raj za vojvotkinju, svima je privukao pažnju njen znatni gubitak na kilaži, a fanovi su sve zabrinutiji za njeno zdravlje.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

O tome koliki su zamah uzele teorije o stanju vojvotkinje najbolje govori i činjenica da se na ovu temu oglasio i stručnjak za ishranu dr Fred Peskatore koji smatra da Megan očigledno ne vodi računa o sebi i da stoga izgleda zastrašujuće mršavo. On procenjuje da vojvotkinja teži trenutno oko 45 kilograma, što je na njenu visinu od 167 cm, oko 10 kilograme manje nego što bi trebalo. To potvrđuje i jedan od bliskih izvora glumice koji je u avgustu za američki magazin rekao: „Kada je Megan pod stresom, jedva jede. Prijatelji kažu da je smršala najmanje oko 9 kilograma. Ona ne može da jede kada ima previše obaveza.“

Blizak krug kraljevskog para ističe da je za gubitak kilaže zaslužan naporan i prenatrpan raspored u kombinaciji sa novčanim problemima i stalnim nadzorom javnosti, dok uz to odgaja dvoje male od dece od 4 i 2 godine. Izvor dodaje: „Megan puca pod pritiskom, i to se vidi.“

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Psihoterapeutkinja Stejsi Kajzer, koja nije lečila Megan, objašnjava to ovako: „Sa psihološkog stanovišta, jedna od prvih stvari koje procenjujemo tokom evaluacije je da li je neko smršao ili dobio na težini. Neko ko je pod stresom, depresivan, iscrpljen ili pod velikim društvenim pritiskom može drastično da smrša.“

Drugi stručnjaci takođe veruju da pojedinci mogu namerno da ograniče unos hrane kako bi povratili osećaj kontrole nad svojim emocijama.

Iako se Megan i ranije mučila sa slikom o svom telu i javno pričala o tome, ovaj put je drugačije. „Moje dvadesete su bile brutalne — stalna borba sa samom sobom i kilogramima“, priznala je bivša glumica. Fanovi smatraju da bi ovaj put mogla da bude opet na korak od depresije, sa kojom se borila i na početku braka.

A evo kako je Megan izgledala kroz godine, od udaje za princa Harija, do danas.

2018.

SplashNews.com / Splash / Profimedia

2019.

Michele Spatari / AFP / Profimedia

2020.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

2021.

: Luiz Rampelotto / Zuma Press / Profimedia

2022.

GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

2023.

Kadir Ilboga / AFP / Profimedia

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram