Ko je zgodni muž Pauline Manov koji je možda i veća zvezda od nje

Paulina Manov Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Vrlo talentovan i uspešan.

Poznata glumica Paulina Manov koja se proslavila ulogom Ljiljane u filmu „Toma“ u svojoj uspešnoj karijeri ima brojne druge uloge , a kada se svetla reflektora ugase ona već 15 godina uživa u skladnom braku sa suprugom Vladimirom Đurđevićem, sa kojima ima dvoje dece – sina Rastka i ćerku Minu.

Vladimir Đurđević iza sebe ima impozantnu karijeru, a brojni projekti iza kojih stoji to i potvrđuju. I on je u umetničkom svetu, ali njegov posao je rad iza kamera. On je, naime, scenarista i to izuzetno uspešan, mada se za njegovo ime ne zna toliko široko u javnosti, što je „kletva“ koja inače prati pisce u filmskoj industriji.

„Ne igraj na Engleze“, „Kuku Vasa“, „Nemoj da zvocaš“, „Ono kao ljubav“, „Komšije“, „Biser Bojane“, „Grupa“, „Zbornica“, „Ljubav ispod zlatnog bora“, „Balada o Pišonji i Žugi“, samo su neka od ostvarenja koja je radio Đurđević.

Osim što je neizmerno darovit i smeo u svojim poslovnim potezima, muž Pauline Manov veoma je zgodan muškarac, koji nije mogao ostati nezapažen kada je sa suprugom ruku pod ruku prošetao crvenim tepihom povodom premijere filma „Čudotvorac tumanski“.

Antonio Ahel/ATAImages

Zajedno su se pojavili i na premijeri predstave „Kuca“ održanoj u Zvezdara teatru.

A.H./ATAImages
A.H./ATAImages

Suprug Pauline Manov autor je i predstave „Ne igraj na Engleze“, koja je pre 14 godina, kada je on bio tek na trećoj godini studija, imala premijeru, a taj datum za njega i glumicu vrlo poseban.

Naime, tada se desio sudbonosni susret.

„Otišla sam na premijeru predstave „Ne igraj na Engleze“, na koju me je pozvao moj drug Danijel Sič. Smestio me je da sednem pored njegove žene i tako, čekamo da počne predstava. Kad, vidim, pojavljuje se jedan visok momak, vrlo zgodan, obučen u crno. Ulazi i izlazi. Bilo mi je jasno da on nije običan gledalac. Pomislila sam da je verovatno neki momak iz marketinga. Odgledamo mi predstavu i krenemo napolje, a ja uz put pitam kolege da li znaju o kome je reč. Kažu mi da je pisac. „Je l? Zgodan i talentovan“, pomislila sam“, rekla je glumica.

Na afterpartiju te večeri uz pesmu „Slušaj ljubav kako dolazi“ pao je i poljubac.

Na izlazu iz kluba sačekala ih je ogromna bara, a Vladimir je Paulinu uzeo u naručje i preneo do kola.

„Usput sam razmišljala: ‘Ako me ne ispusti u baru, on je pravi'“, ispričala je glumica jednom prlikom.

I nije je ispustio. Ostalo je istorija.

Milan Maricic/ATAImages

Još tada su znali da su suđeni jedno drugome. Ubrzo su stali na ludi kamen, a kruna njihove ljubavi su njihovi naslednici.

Suprug Pauline Manov je i redovni profesor dramaturgije studentima Kreativne produkcije FEFA, ume sa decom, stoga ne čudi što je divan otac i suprug.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram