Paulina Manov smršala 30 kilograma poštujući jedno pravilo svakog jutra

Paulina Manov Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Jednu namirnicu nikad više nije vratila u ishranu.

Paulina Manov, harizmatična i talentovana glumica, nedavno je otkrila da je uspela da smrša čak 30 kilograma posle prvog porođaja.

Glumica je priznala da kilaža nije ugrozila njeno zdravlje, a da je srž njene ishrane, koju je odabrala listajući medicinski priručnik, bio u barenom povrću, jelima bez soli i ulja, ovsenim pahuljicama, voću, kikirikiju.

U ovoj dijeti nije bilo mlečnih proizvoda, ali ni mesa prva tri meseca tokom kojih je glumica izgubila devet kilograma.

Kasnije je uključila meso u ishranu, a mlečne proizvode nije vraćala. Mršavila je po dva kilograma mesečno i za dve godine se vratila na devojačku liniju, piše Hello.

Ključno u njenoj priči bilo je i vežbanje, a kilogrami joj se nisu vratili ni nakon drugog porođaja, i to najviše zahvaljujući doručku koji joj je glavni obrok u danu, a koji se sastoji od domaćeg hleba bez kvasca, mladog sira i zelene salate sa paradajzom.

Za domaće medije, Paulina je jednom prilikom rekla da nije mogla da prepozna samu sebe, te da se nije gledala u ogledala.

„Nisam imala ogledalo, ali videla sam se u izlozima u prolazu. Tada sam se zapitala: ‘Ju, ko je ovo?’ Ne samo što drugi nisu mogli da me prepoznaju već nisam mogla ni ja samu sebe“, rekla je glumica.

Podsetimo, iako iza sebe ima brojne uspešne uloge, Pulinina popularnost je došla do vrhunca ulogom Ljiljane u filmu Toma. Glumica je u skladnom braku sa Vladimirom Đurđevićem sa kojim ima dvoje dece – ćerku Minu i sina Rastka.

***

BONUS VIDEO: Haljina Blejk Lajvli je otelotvorila duh Njujorka na Met Gali

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram