„Kako smo moja devojka i ja zajedno smršale 63 kilograma“

Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Srećnije smo nego ikada i čekamo bebu."

Šarlot Tandri i njena devojka Sara Hačkinson su se upoznale u dejting rijaliti emisiji 2020. godine.

Osnova The Cabins rijaliti programa je bila u tome da parove spoji u luksuznim kolibama duboko u šumi u kojima će provesti 24 sata, jedan na jedan, i potpuno ih izoluje od sveta u nadi da će se između njih razviti varnica.

Nakon tih 24 sata, parovi su imali priliku da izaberu da li žele da nastave da žive u šumi sa svojim partnerom ili da napuste emisiju, a ove dve devojke su odabrale da provedu maksimalno vreme zajedno u šumi, koliko god je emisija to dozvoljavala, jer se od prvog trenutka među njima razvila veza.

Projekat je za Saru i Šarlot bio više nego uspešan pošto su iz rijalitija izašle kao ekskluzivan par koji se i verio, a za medije su prošlog meseca izjavile da planiraju i prinovu.

Međutim, kada su se upoznale, ni jedna ni druga nisu sanjale da će pored ljubavne podrške u svojoj partnerki pronaći i biznis saputnicu.

Foto: Charlotte Taundry / SWNS / SWNS / Profimedia

Obe devojke su, naime, ceo život kuburile sa viškom kilograma, i nešto malo pre nego što su se upoznale obe su rešile da je vreme da se pozdrave sa nezdravim životom i okrenu se zdravoj ishrani i fitnes treninzima.

Sara je krenula putem fizičke aktivnosti i fitnesa, dok je Šarlot izabrala da se posveti regulisanju ishrane i pripremi zdravih obroka, te su se tako i međusobno dopunile u trenutku kada su se upoznale.

Foto: Sarah Huthchinson/ SWNS / SWNS / Profimedia

Njih dve mogu sada da se pohvale zajedničkim gubitkom od 63 kilograma.

Foto: Charlotte Taundry / SWNS / SWNS / Profimedia

Fitnes instruktorka Sara je pomagala nutricionistkinji Šarlot u ovom putovanju, a njih dve sada vode i uspešan biznis koji je okrenut „svim pravim ženama“ u borbi sa ovim problemom.

Foto: Charlotte Taundry / SWNS / SWNS / Profimedia

„Šarlot i ja smo zajedno pokrenule ovaj biznis ‘Soul and Courage’. Radi se o fitnes pristupu koji pomaže ženama poput nas da smršaju – pravim ženama. Imamo iskren, lak pristup gubitku težine. Uzbuđene smo zbog sledeće faze našeg putovanja, radeći sa najboljim saradnicima iz sveta fitnesa u Velikoj Britaniji koji nam pomažu u širenju reči o važnosti zdravlja i fitnesa“, izjavila je Sara jednom prilikom.

Ovih dana na društvenim mrežama je pravi hit Sarina devojka Šarlot koja je na njihovom zajedničkom TikTok nalogu objavila trik kojim se služila da Saru prevari i tako joj pomogne da izgubi dodatne kilograme.

@charandsarah #haha ♬ original sound - sarahandchar

Kada su se upoznale Sara je svoj čaj pila sa četiri velike kašike šećera, ali Šarlot je uspela to da smanji na dve tokom dve godine njihovog zajedničkog života.

„Brinula sam o tvom zdavlju. Kada smo se upoznale, počinjala si svoj dan sa šoljom čaja i četiri kašike šećera, sada stavljaš samo dve, a uopšte nisi primetila razliku jer sam to uradila zaista postepeno“, kaže Šarlot Sari u videu.

Video je pregladan više od 270.000 puta, a komentatori na društvenim mrežama ni malo nisu bili oduševljeni ovim Šarlotinim potezom.

„Pričajmo o kontrolisanju“, napisao je jedan, dok su drugi komentarisali da su upravo ovo razlozi iz kojih je najbolje da sam sebi kuvaš čaj.

***

Bonus video: Koje su to greške koje pravimo dok držimo dijetu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest