Poznate žene iz Srbije koje su najdrastičnije smršale: „Umreću debela i gladna“

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Goran Srdanov/Nova.rs, E-Stock/Časlav Vukojičić

Jedna je smršala 45 kilograma.

Bojana Stamenov

Pevača koja je Srbiju predstavljala na Evroviziji 2015. godine, smršala je čak 28 kilograma. Kao glavni razlog zbog kog je donela odluku da krene sa procesom mršavljenja, Bojana je navela to što se uplašila da će da oslepi zbog povišenog šećera, rekla je nedavno za domaće medije. Iako je prvobitno htela da se podvrgne operacije želuca, na kraju je odustala, a smršala je zahvaljujući posebnom režimu ishrane i redovnim treninzima.

Zorana Pavić

Srpska pevačica Zorana Pavić godinama je vodila borbu sa viškom kilograma, da bi na kraju smršala 25 kilograma. Ona je za domaće medije jednom prilikom izjavila kako je koristila limun da bi “ubila glad”, ali da je on loše uticao na njen zaludac.

Tijana Dapčević

Prošle godine, Tijana Dapčević je otkrila da je smršala 45 kilograma nakon porođaja. Za ovu vrtoglavu cifru, bilo joj je potrebno oko 10 godina. Ipak, nedavno je uspela da izgubi još 15 kilograma za samo tri meseca.

Ana Nikolić

U trenutku kada je otišla na porođaj, Ana Nikolić je izjavila da je imala 100 kilograma. Njena transformacija je trajala pune četiri godine, da bi na kraju dobila idealnu kilažu kojom je bila prezadovoljna, kako je tada rekla domaćim medijima.

Seka Aleksić

Seka Aleksić, kako sama priznaje, često kuburi sa viškom kilograma. Kroz šalu kaže da će umreti debela i gladna, ali uprkos svemu, do sada nije bila pristalica rigoroznih dijeta, mada uspela je da smrša 10 kilograma.

***

BONUS VIDEO: Robert de Niro – veliki glumac i oskarovac

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram