Šta se desilo?! Kim i Kloi Kardašijan odjednom drastično smršale

kim kardašijan
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Slavne sestre viđene u izlasku.

Sestre Kardašijan-Džener podržale su najmlađu Kajli Džener u novom, poslovnom poduhvatu. Ona je nedavno u Los Anđelesu lansirala novu liniju kozmetike, a došle su da je podrže i ostale sestre.

Foto: TheRealSPW / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Rijaliti zvezde i preduzetnice posebno su se sredile, kao uvek, jer ih paparaci prate na svakom koraku, a još jednom su u fokusu bile Kim i Kloi koje su privukle pažnju zbog novog izgleda.

Foto: RMLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako podseća story.hr, obe su nakon ljubavnih brodoloma počele da drastično mršave i paze na ishranu, a mnogi misle i kako su iz tela izvadile impantate, zbog čega su se u potpunosti promenile.

I dok 41-godišnju Kim svi hvale da nikada nije izgledala bolje, za Kloi mnogi smatraju da je preterala, kako s mršavljenjem, tako i s brojnim operacijama zbog kojih njeno lice više ne izgleda ni približno kao nekad.

Foto: RMLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ipak, čini se da se Kloi ne zamara komentarima i nastavlja s režimom, a nedavno je postala i po drugi put majka – dečaka je dobila uz pomoć surogat majke.

Foto: RMLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ona je sina dobila s bivšim partnerom Tristanom Tompsonom, ali par se nije pomirio jer je NBA košarkaš serijski varalica.

BONUS VIDEO: TOP 10 najlepših srpskih brineta

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram