Megan laže: Bivša koleginica vojvotkinje progovorila o seksi kvizu iz prošlosti

Foto: NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Megan se nerado seća svoje uloge u kvizu.

Pre kraljevskog života, Megan Markl je učestvovala u drugoj sezoni NBC kviza „Deal or no deal“ u 34 epizode ​​između 2006. i 2007. godine. Rekla je da je dala otkaz jer je osećala da je objektifikovana, otkrivajući da je bila primorana da redovno nosi grudnjak koji joj je dodatno uvećavao grudi, kao i lažni ten.

Megan je čak rekla da je u kvizu bila svedena na „ženu lakog morala“. Žalila se da su je primoravali da uvuče stomak pre svakog snimanja.

Ali, sada se oglasila njena koleginica iz kviza, Klaudija Džordan. Ona je objavila u utorak na svojim Instagram pričama poruku za Megan, osudivši tvrdnje koje je vojvotkinja od Sakseksa iznela u vezi sa emisijom. Rekla je da ništa nije bilo tako kao što je Megan opisala.

Foto: NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Megan je rekla da se osećala glupo jer je morala samo da lepo izgleda – ali prema Klaudiji, to nije bio slučaj, barem ne za sve modele iz kviza. Klaudija (49), koja je glumila u kivzu četiri sezone od 2005. do 2009. godine, kritikovala je Megan zbog njenih komentara, objašnjavajući da ih emisija „nikada nije tretirala kao lake žene“ i da im je pomogla da im se pruži „mnogo prilika“.

„Radi pojašnjenja – da, dobijanje uloge modela u kvizu ne zavisi nužno od vašeg intelekta, ali u svakoj emisiji izvršni producenti su birali pet modela sa najzabavnijim ličnostima na koje će postavljati mikrofone, za koje su znali da će se družiti sa takmičarima “, napisala je u objavi koja je podeljena u njenim Instagram pričama.

„Ako se samo pojaviš i ne angažuješ se – onda ćeš samo dobiti svoj ček i nećeš imati mnogo od toga. Ali ako se pojavite i iskoristiš svoj trenutak, nema ograničenja u tome šta možeš da uradiš sa tom prilikom“, dodala je.

Klaudija je objasnila da je uživala u radu na kvizu i tvrdila je da joj je to pomoglo da pokrene karijeru i dobije mnoge druge poslove. Rekla je i da je producent kviza prema svim modelima postupao s poštovanjem.

***

BONUS VIDEO: Da li je Megan s namerom zaklonjena svećom u TV prenosu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram