Hari i Megan u novom ratu – ovog puta sa Netfliksom

Megan i Hari
Foto: PPE / ddp USA / Profimedia

Drama ne prestaje.

Princ Hari i Megan Markl su navodno u sukobu sa produkcijskom ekipom koja radi na njihovom dokumentarcu za Netfliks. „Uspaničeni“ par želi da napravi velike izmene zbog čega Netfliks tim veruje da bi projekat mogao da bude odložen na neodređeno vreme, reklo je više izvora za „Page Six“, a prenosi Daily Mail.

Vojvoda (38) i vojvotkinja (41) od Saseksa, koji sada žive u vili vrednoj 14 miliona dolara sa svoje dvoje dece, trogodišnjim Arčijem i jednogodišnjom Lilibet – rade na dokumentarcu, što je deo dogovora vrednog 100 miliona.

Foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Očekivalo se da će dokumentarac biti emitovan u decembru, nakon pete sezone „Krune“, međutim, izvori su prošle nedelje potvrdili da par sada želi da izvrši izmene, što bi verovatno odložilo njegovo prikazivanje jer žele da „ublaže mnogo toga što su rekli o kralju Čarlsu III, kraljici Kamili i princu i princezi od Velsa“.

Izvori su rekli da se par predomišlja o projektu.

„Mnogo toga se dešava. Čuo sam da Hari i Megan žele da se serija odloži do sledeće godine, žele da odustanu.“

Izvor iz Netfliksa je takođe potvrdio glasine.

„Netfliks je želeo da serija bude spremna za strimovanje za decembar. Postoji veliki pritisak na Teda Sarandosa (izvršnog direktora Netfliksa), koji je u kontaktu sa Harijem i Megan, da završi ovu seriju.“

To se sve dešava nakon što je Hari u poslednjem trenutku odlučio da ublaži svoju autobiografiju jer se uplašio da „možda neće proći previše dobro“ nakon kraljičine smrti.

Foto: EPA-EFE/PETER FOLEY

Memoari su bili spremni za jesenje izdanje, ali je vojvoda, koji piše knjigu u sklopu ugovora s tri naslova, a koji vredi skoro 40 miliona funti, zatražio neke značajne izmene.

„Možda ima stvari u knjizi koje neće izgledati dobro ako izađu tako brzo nakon ovih događaja. On želi da se određeni delovi sada promene. Ni na koji način to nije potpuno prepisivanje. On očajnički želi da napravi promene, ali možda će biti prekasno“, rekao je izvor.

Prošlog meseca, Megan je nagovestila da bi dokumentarni film koji ona i princ Hari trenutno snimaju za Netfliks mogao da se fokusira na njihovu „ljubavnu priču“.

Foto: Kirsty O’Connor / AFP / Profimedia

Govoreći u intervjuu za „The Cut“, vojvotkinja je rekla da je njena petogodišnja romansa sa princom Harijem jedan od ‘komadića njenog života’ koji još nije mogla da podeli sa javnošću.

Vojvotkinja je rekla: „Deo mog života koji nisam uspela da podelim, koji ljudi nisu mogli da vide – to je naša ljubavna priča.“

Megan i Hari Foto: DPPA / ddp USA / Profimedia

Par još čeka da li će njihovo dvoje dece dobiti titule princa i princeze.

Uprkos tome što su titule Vilijama i Kejt ažurirane, titule Arči i Lilibet se još uvek nisu promenile.

Portparol Bakingemske palate rekao je: „Radićemo na ažuriranju veb stranice kako i kada dobijemo informacije.“

***

Bonus video: Da li je Megan s namerom zaklonjena svećom u TV prenosu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram