Čarlsov nadimak za Megan Markl jasno pokazuje šta on zapravo misli o njoj

megan markl
Foto: Anthony Harvey/Shutterstock / Avalon / Profimedia

Prilično čudan nadimak

Kralj Čarls III navodno ima nadimak za svoju snahu Megan Markl, što je mnogima privuklo pažnju zbog napetosti koja se oseća između nje i Harija i ostatka kraljevske porodice.

„Čarls je navodno svojoj budućoj snaji dao nadimak ‘volfram’ zbog njene čvrstine i otpornosti“, piše kraljevska stručnjakinja Kejti Nikol u svojoj novoj knjizi The New Royals.

Volfram, naime, ima najvišu tačku topljenja od svih metala i dodaje se u legure s drugim metalima da bi ih ojačao.

Kada je vojvotkinja od Saseksa (41) govorila na Forumu Kraljevske fondacije u februaru 2018. – nekoliko meseci pre nego što su se ona i princ Hari venčali u maju te godine – drugi članovi porodice su to primetili.

To je, prema rečima jednog pomoćnika, bio trenutak kada su Vilijam i Kejt, koja je bila trudna, shvatili da moraju da unaprede svoju igru, tvrdi Nikol u knjizi.

„Kejt i Vilijam su već nagovestili svoju nameru da budu više od paradnih figura i zajedno sa Harijem postigli su ogroman uspeh u svojoj kampanji za mentalno zdravlje.“

Autorka piše da je Megan bila glavna zvezda od njih četvoro.

„Bila je uglađena, strastvena i zabavna, koristila je sve svoje veštine i iskustvo sa TV-a da predstavi svoj slučaj. To je bio trenutak buđenja za Vilijama i Kejt – kada su shvatili da je Megan veoma impresivna, veoma samouverena i veoma sposobna“, prenosi usmagazine.

Urednik kraljevskih vesti Rasel Majers je prvi put pomenuo Čarlsov nadinak za Megan 2019. u jednoj britanskoj emisiji

„Malo je čudno, ali mislim da je on zaista poštuje“, rekao je stručnjak. „On misli da je uspela da se nosi sa tim medijskim izveštavanjem dobro.“

Potom, od 2020, kada su se Megan i Hari sukobili sa ostatkom kraljevske porodice otkako su se povukli sa svojih dužnosti, a posebno posle kraljičine smrti ove godine, dosta se pričalo o njihovom odnosu sa novim kraljem.

„Želim da izrazim svoju ljubav prema Hariju i Megan jer oni nastavljaju da grade svoj život u inostranstvu“, naveo je novi kralj u svom inauguracionom govoru.

„Mislim da je kralj vrlo jasno stavio do znanja da želi da zaleči rascep“, zaključio je urednik Rasel.

BONUS VIDEO: Da li je Megan s namerom zaklonjena svećom u TV prenosu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram