Marija Mikić otkrila kako se zaljubila u verenika – mnoge mu to ne bi oprostile

Foto: Instagram / wwwmarijamikiccom

Mnoge žene ne bi oprostile ovo, a ona se zaljubila.

Poznata pevačica Marija Mikić je u emisiji „YU RULES sa Stevanom“ na televiziji „YU planet“, otkrila kako je teklo upoznavanjem sa njenim izabranikom Jovanom Pantićem.

„On verovatno nije znao na koji način da mi se udvara i da priđe, ja sam imala neke papuče, sećam se, sportske su papuče ali su teške i on je rekao: ‘Izvini a koji ti broj nosiš?’ ja kažem 40 a on: ‘Jao smrdi kao 50’. Meni su tu već bile neke varnice.“

Dugo su svoju vezu krili od javnosti, a Jovan ima i sina iz prvog braka.

Ona sada redovno deli sa svojim fanovima trenutke iz njihovog harmoničnog porodičnog života.

Marija i Jovan su se dugo borili za potomstvo, a pevačica je otvoreno govorila kroz šta je sve prošla. Naime, Marija je doživela dva pobačaja.

„Razlog pobačaja nisam znala i stalno sam bila u grču. Onda su lekari ustanovili da imam insulinsku rezistenciju i trombofiliju, modernu bolest današnjice, zbog koje se plod otežano zadržava. Trombofilija može biti genetska i stečena, naročito sada nakon korone. Test je pokazao da je kod mene u pitanju genetska, iako je niko u mojoj porodici nije imao. Najvažnije mi je da je beba zdrava. Radila sam prenatalni test jer su doktori u jednom trenutku pomislili da beba možda ima Daunov sindrom. Taj dodatni stres, dok nije stigao rezultat, ubijao me je. Umesto da se kao svaka trudnica na početku trudnoće radujem, ja sam strepela jer ništa nije išlo lako“, izjavila je kada je bila trudna prvi put.

Dočekala je svoje čudo – Đurđu – a sada čekaju još jednu bebu. Marija je priznala da se susrela sa brojnim negativnim komentarima kada je zatrudnela drugi put, jer se to desilo samo tri meseca nakon porođaja.

„Bilo je dana kada sam htela da se oglasim. Ali onda bih bila ista kao oni. A to ne želim. Moj život je moja stvar. To što sam javna ličnost je cena našeg posla i što svako može sebi da da za pravo da komentariše. Ali i ja sam običan čovek od krvi i mesa, imam osećanja. Onda pogledam oko sebe, pogledam ljubav, sreću i kažem: ‘A, jadni oni’. Čim imaju vremena za to. Želim im bar upola kao sebi, a ako može, eto i više. Da budu manje zlobni“, napisala je Marija.

Ostaće zapamćen i jako orginalan način na koji ju je Jovan zaprosio. Za njen rođendan, on je na ruci na engleskom jeziku istetovirao „Marry me“ – a pevačica je trebalo da zaokruži odgovor tattoo mašinicom. Mora se priznati da je to bio veoma hrabar i šmekerski potez njenog izabranika.