Marija Mikić o sujeti na Beoviziji i udarcima bebe u stomaku

Marija Mikić. Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Marija Mikić na takmičenju „Pesma za Evroviziju” nije mogla da smiri šutiranje bebe u stomaku.

Šarmantna pevačica učestvovala je na takmičenju „Pesme za Evroviziju” u magičnoj beloj haljini od tila. Naime, to je prvi put da se takmiči na Beoviziji i njeni utisci se tek sada sležu.

„Osećaj neopisiv i meni nepoznat sve do sada. Nisam znala šta me sve čeka, a malo i nisam bila spremna na to. Svakako za ponos!”

Kako i sama ističe, oduševljena je celokupnim događajem, ali nije sve bilo samo cveće i proleće.

„Očarala me je scena i taj efekat kad pogledaš svoj nastup prvi put u režiji, koji si mogao samo da zamišljaš. Najlepši trenutak. Razočarala me je neka ‘sujeta’ ne samih učesnika, nego i članova ekipa takmičara. Kao da su se oni borili više za njih. Bilo je svakakvih pogleda, ali naravno mnogo više lepih reči, pohvala i vetra u leđa”, istakla je Marija za Zadovoljnu.

Svega par dana pred takmičenje medijima je počela da kruži glasina da je Marija trudna, što je ona prvo negirala, a kasnije na bini i potvrdila. Rekvizitom u vidu bebine cucle pevačica je svima dala do znanja da će uskoro postati mama.

„Bilo je jako naporno moram da priznam. Sama sam se upustila u to, odmah da se ogradim, ali ne žalim ni za čim. Na sceni sam se borila sa tremom i sa bebom u stomaku, jer su udarci dolazili sa svih strana. Dete sve oseti, pa isto tako nisam mogla da smirim šutiranje.”

Ali, u njenoj haljini to niko nije mogao ni da nasluti. Ona je nosila veličanstvenu slojevitu toaletu od tila – koji joj je savršeno skrivao stomak.

„Za outfit je bio zadužen Stefan Orlić, a jedino što sam mu rekla od smernica je da ne želim da mi se vidi stomak i da želim bajku. Ostalo je istorija…”

Iako se takmičenje završilo, ludilo ne staje. Ona svaki dan daje intervjue, gostuje u emisijama, a usput i preuređuje svoj dom. Ipak, baš nas je zanimalo odvaja li vreme za sebe i negu svog tela.

„Negujem se isto kao pre, samo što sada ne smem da idem na masaže, što mi mnogo nedostaje. Meni je inače suva koža, pa smo pojačali hidrataciju, a tretmani lica higijenski i sve što sam i pre radila je ostalo isto. Trudim se da se ponašam normalno i ne preterujem ni u čemu. Krema za strije je naravno uvek pri ruci… bolje sprečiti nego lečiti”, rekla je Marija kroz smeh.

***

Bonus video: Vatrene haljine sa Met Gale