Ljubinka Klarić i ambasador Balov su zaljubljeni kao tinejdžeri

Ljubinka Klarić i Uroš Balov Foto:Vesna Lalić/Nova.rs/mfa.gov.rs

Glumica i ambasador u romansi!

Glumica Ljubinka Klarić već dve godine uživa u ljubavi sa ambasadorom Srbije u Iraku Urošem Balovim.

Mediji pišu kako par održava vezu na daljinu, ali je Ljubinka primećena i kako provodi vreme u Bagdadu. Takođe, ovog proleća su zajedno putovali u Jordan, odakle je glumica podelila romantične prizore.

Međutim, njen Instagram profil je privatan, a Balov svoj koristi samo u profesionalne svrhe.

Ljubinka iza sebe ima brak s biznismenom Nebojšom Jovanovićem, s kojim je živela u Americi. Međutim, sa sinom se ipak vratila u Srbiju, a nedugo zatim su se razveli.

„U tom periodu postala sam mama, pa su mi uslovi za podizanje deteta bili veoma važni, a po mom mišljenju, oni su u Americi potpuno nezadovoljavajući. Tamo se majke odvajaju od svoje dece već dva meseca po njihovom rođenju, a bebe se smeštaju u jaslice. Roditelji su na poslu po ceo dan i izuzetno malo vremena provode sa svojim mališanima. Možda sam tipična srpska majka, ali smatram kako dete treba da odrasta pored mame i tate, dok svojim izborom ne odluči da se osamostali. Prema tome, to sam učinila najviše zbog svoje porodice, mada i nisam želela da radim posao koji me ne zadovoljava“, rekla je glumica u intervjuu pre nekoliko godina.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Priznala je da je njenom braku s Nebojšom Jovanovićem presudila daljina.

„On nije mogao da ostavi svoj posao koji je tamo započeo pre nego što smo mi zasnovali vezu, ali divno je što smo iznedrili Kostu“, rekla je za Gloria.

Njena nova ljubav, ambasador Balov, po profesiji je diplomirani pravnik. Obavljao je poslove šefa kabineta ministra prosvete i sporta, a ukazom predsednika Aleksandra Vučića na funkciju ambasadora postavljen je 2018. godine.

Na svom Instagram profilu, on uglavnom deli fotografije susreta s istaknutim ličnostima u Iranu.

***
BONUS VIDEO: Protesti i sukobi u Teheranu zbog smrti mlade žene u policijskom pritvoru

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram