Najveća ljubav Nede Ukraden: Čovek posle kog je shvatila da brak nije za nju

neda ukraden
Neda Ukraden Foto: Instagram/neda.ukraden

Upoznali su se kada je imala 18 godina.

Jedina, najveća ljubav pevačice Nede Ukraden – tako se u javnosti uglavnom pominje njen bivši suprug Milan Bilbija.

Neda je imala 18 godina kada je srela Bilbiju, muzičkog urednika i režisera sarajevske televizije. Bio je 14 godina stariji od nje. Strpljivošću i smirenošću vremenom je osvojio Nedu. Njih dvoje su zajedno proveli deceniju, a u braku bili tri godine. Dobili su ćerku Jelenu, od koje Neda danas ima troje unučića.

Neda je inače jedna od najobrazovanijh pevačica na našim prostorima. Uporedo sa engleskim jezikom i književnošću koji je studirala na Filološkom fakultetu u Sarajevu, upisala je i srednju muzičku školu, odsek solo pevanje. Kasnije je takođe u Sarajevu završila i Pravni fakultet. Mediji su prenosili kako je mogla da ostane kao asistent na međunarodnom privrednom pravu, ali da je bilo drugačije zbog braka i muzičke karijere.

Iz tog prerioda Nedinog i Milanovog života nedavno je procurila jedna fotografija, što je bila retka prilika da zavirimo u njenu prošlost sa voljenim čovekom.

Zbog braka sa njim i rođenja ćerke Jelene Neda je početkom osamdesetih napravila kratku pauzu u karijeri.

Milan i ona su trajali čitavu deceniju, da bi se u jednom trenutku razveli. Ostali su u dobrim odnosima, pre svega zbog ćerke. Onda je Milan 2013. godine preminuo. Na sahranu čoveka za kog kažu da je njena najveća ljubav ona ipak nije otišla.

Pisalo se da je sa zetom tog dana čuvala unuke.

Posle Milana nije se nikad više udavala. Posvetila se porodici i muzici jer, kako je rekla, nije našla onog koji može da prati njen tempo.

Međutim, mediji su pisali svašta. Pojavljivali su se navodi da je u vezi sa 40 godina mlađim muškarcem, da ima nečega između nje i Saše Poovića. Čak su je povezivali i sa Tonijem, mužem Dragane Mirković.

Neda je sve to negirala, a ujedno i objasnila zašto je posle Bilbije shvatila da brak više nije za nju.

„Da nemam ovu pamet, mogla bih. Ali kažem, probala sam, videla sam, nije mi išlo, shvatila sam negde da ja nemam tu šta da tražim, da ću biti nesrećna. U početku su svi puni razumevanja, svi nas zavole zbog toga jer smo intrigantne, sa ekrana, fine, zgodne, atraktivne, erotične, neurotične. I onda kreće stvarnost i razotkrivanje, pa se počinju dešavati drame, koliko si spreman, pažljiv, taktičan, odgovoran, savestan i koliko si prijatelj, toliko veza funkcioniše. Ukoliko to krene u sujetu, dokazivanje, onda ne fukcioniše. Reč je o tome da li imaš saveznika, prijatelja, partnera, ili imaš nekog kome se ti dokazuješ. Klasični sudija za prekršaje koji te saslušava“, ispričala je u jednoj emisiji.

Za petu godišnjicu smrti Milana Bilbije Neda je napisala na Instagramu sledeće:

„Čovek koji je najviše voleo svoju kćer Jelenu, Boku, more i mene! Milan Bilbija, moj bivši, nije već pet godina sa nama“

BONUS VIDEO: Poznate žene koje izgledaju sve bolje kako stare

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram